Video: TPS-selostaja sekosi täysin jatkoaikamaalista – “Työni on välittää kuulijoille tunne sieltä kaukalosta”

tps-selostaja markku silvennoinen tps hifk jatkoaika liiga - pallomeri.net

TPS kaatoi maanantaina HIFK:n välierien neljännessä osaottelussa jatkoajalla ja eteni finaaleihin. TPS-selostaja Markku Silvennoinen latasi tunnetta peliin.

TPS jakoi Twitterissä videon, johon jatkoajalla syntyneen ratkaisumaalin videokuvaan on liitetty seuran oman selostajan, Markku Silvennoisen, Radio Cityllä kuultu selostus.

Videolla kuullaan, kuinka Silvennoinen kirjaimellisesti – positiivisella tavalla – sekoaa Eemil Viron painettua ratkaisuosuman sisään.

– Olipahan ainakin täysin aito reaktio, sillä suoraan sydämestä se tuli, Pallomeri.netin tavoittama Silvennoinen naurahtaa.

– Kyllä kai se siitä kumpusi, että ensinnäkin välitän pelaajista ihmisinä todella paljon ja haluan heille pelkkää hyvää, mutta toisaalta se on myös työni välittää kuulijoille tunne sieltä kaukalosta, ja eilen sitä tunnetta oli valtavasti mukana.

Silvennoinen sanoo, että edessä olevat finaalit Lukkoa vastaan ovat hänen selostusuransa tähän saakka tärkeimmät.

– Vielä enemmän merkitsee kuitenkin se, että Tepsin uskomaton joukkue saa mahdollisuuden tapella kullasta. En osaa sanoin kuvata, kuinka iloinen siitä olen.

Maanantain ottelun lopussa Silvennoisen radioselostuksella oli mitä todennäköisimmin poikkeuksellisen suuret kuuntelijamäärät, sillä tv-lähetys pimeni jatkoajan alkupuolella.

TPS-selostaja Markku Silvennoinen antoi palaa:

Videon näet myös TPS:n Twitter-tilillä.


Pelaajat:
Joukkueet: