Video: TPS:n Miko Kailiala sai hyvin kyseenalaisen ulosajon Salibandyliigan finaaleissa

F-liiga Miko Kailiala TPS salibandyliiga - pallomeri.net

Salibandyliigan 3. finaaliottelu Classicin ja TPS:n välillä tarjosi värikkäitä hetkiä, kun niin Miko Kailiala kuin Eemeli Salinkin saivat katsella punaista korttia.

Pelillisesti ottelu tarjosi todellisen jännitysnäytelmän, joka päättyi lopulta vierasjoukkue TPS:n 4-3-voittoon. Tällä voitolla turkulaiset kavensivat finaalisarjan voitot 2-1:een.

Kolmannen erän alussa nähtiin erikoinen tilanne, kun TPS:n Miko Kailialan puolittainen läpiajo päättyi siihen, että hän törmäsi rajusti Classic-maalivahti Lassi Torisevaan.

Mainos alkaa:

Ottelut suorana lähetyksenä välittävän Ruutu-palvelun selostaja Tuomo Reponenkin katsoi, että Classicin Eemeli Salin oli kaatanut Kailialan tilanteessa ja tulossa olisi TPS:n rangaistuslaukaus, joten yllätys olikin melkoinen, kun Kailialalle näytettiin hetken kuluttua punaista korttia.

Classic ei kuitenkaan onnistunut hyödyntämään seurannutta ylivoimaa.

Viitisen minuuttia ennen loppua Kailialan tilanteessakin mukana ollut Salin suoritti jalkakampin, jonka seurauksena maajoukkuehyökkääjälle näytettiin puolestaan punaista korttia. Samaan aikaan myös Classicin Sami Johansson sai kahden minuutin rangaistuksen.

TPS ei jättänyt kahden miehen ylivoimaansa hyödyntämättä ja se iski ajassa 55:59 voittomaalin.

Neljäs finaali pelataan lauantaina Turussa klo 15:00.

Miko Kailiala sai melko kyseenalaisen ulosajon:

(Videolla myös Salinin suihkukomennukseen johtanut tilanne.)

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen Salibandyliigan YouTube-kanavalla.


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,