Huikeita uutisia! TPS:n maalivahtilupaus siirtyy Chelsean riveihin

Runavik Kakkonen FIFA VAR KPV KuPS Crvena zvezda-hjk Vitebsk-KuPS Torshavn-HJK futisvedonlyönti Länsi-Suomen peliyhtiö HIFK Veikkausliigan otteluohjelma sarjajärjestelmä TPS HJK-Inter Ykkösessä Palloliitto NJS EIF HIFK Ykkösen FC Honka SJK VPS-PS Kemi Veikkausliiga Mika Ojala jalkapallo / Pallomeri.net

FC TPS ilmoitti merkittävistä uutisista maanantaina, sillä seura kertoi myyneensä maalivahtilupauksensa Lucas Bergströmin Chelsealle.

Vasta 16-vuotias Bergström siirtyy Chelsean nuorisoakatemian riveihin, missä nuorukainen on jo käynyt aikaisemmin antamassa näyttöjä.

– Kyse on erittäin lahjakkaasta maalivahdista, olen tuntenut hänet nyt kolme ja puoli vuotta. Lucas on nykyaikainen maalivahti, eli hyvä avaamaan peliä ja hyvä yksi vastaan yksi -tilanteissa. Hän on samalla erittäin kokonaisvaltainen maalivahti, seuran maalivahtivalmentaja Eemeli Reponen tiivistää tiedotteessa.

Ilmaiseksi turkulaisjoukkue ei superlupaustaan menetä, sillä TPS:n toimitusjohtaja Jarmo Kähkönen avasi siirron yksityiskohtia Ilta-Sanomien haastattelussa.

– Siirtokorvaus on lähempänä kuusinumeroista kuin viisinumeroista summaa. Se ei ole ylitsevuotava summa, mutta ihan hieno kuitenkin, Kähkönen sanoi IS:lle.


Pelaajat:
Joukkueet: