TPS-hyökkääjä Lauri Pajuniemeltä huikea paljastus – oli poliisin haavissa, kun Jukka Jalonen soitti

Liiga Lauri Pajuniemi TPS / Pallomeri.net

TPS-hyökkääjä Lauri Pajuniemi paljasti seuran nettisivuilla, että hän istui poliisiautossa, kun Jukka Jalonen soitti kutsuakseen hänet EHT-ryhmään.

TPS-hyökkääjä Lauri Pajuniemi teki viime kaudella todellisen läpimurtonsa Liigassa tykittämällä huimat 26 maalia. Pajuniemen hyvät otteet noteerattiin myös maajoukkueen johdon toimesta ja Pajuniemi pääsikin debytoimaan Leijonien EHT-ryhmässä helmikuun Ruotsin turnauksessa.

Pajuniemi paljastaa nyt TPS:n nettisivuilla julkaistussa haastattelussa, että maajoukkuekutsu oli varsin unohtumaton. Hän näet oli hieman kiperässä tilanteessa, kun puhelin soi.

Mainos alkaa:

– Olin poliisiautossa kirjoittamassa nimeäni ylinopeussakkoon, kun puhelin soi. Parin minuutin päästä oli Whatsappiin tullut viesti, jossa Jukka Jalonen pyysi soittamaan heti, kun mahdollista. Pakkohan se oli soittaa ja kerroin tilanteen. Jalonen sanoi, että hänellä on onneksi vähän parempia uutisia minulle, Pajuniemi kertoo haastattelussa.

– Isäni sattui ajamaan siitä ohi ja näki, että olin poliisiautossa, joten Jalosen puhelun ansiosta oli kotonakin vähän parempaa kerrottavaa. Kyllä siinä yksi sakkolappu unohtui. Oli sellainen olo, että antakaa vaikka toinenkin vielä, niin hymy ei hyydy. Siinä nimittäin kävi toteen pikkupojan unelma, hän jatkoi.

Pajuniemen pelit Ruotsin EHT-turnauksessa päättyivät loukkaantumiseen, mutta debyytti Leijona-paidassa kirkasti hänen mukaansa alkavan kauden tavoitteen.

– Oli hieno juttu päästä niihin peleihin mukaan. Etenkin kun U18- ja U20-kisat menivät loukkaantumisten takia ohi ja jos ajattelen vaikkaa omaa U20-ikäluokkaani, niin ei heistä kovin moni ole vielä EHT:lle päässyt. Se kasvatti nälkää entisestään ja miesten MM-kisat on ehdttomasti minulle se seuraava tavoite.

Lue myös: Liiga-seurat yllättävät uudella turnauksella – 3v3 Super Series pelataan ennen liigakauden alkua


Pelaajat:
Joukkueet: ,