IL: TPS:ssä kuohuu – seura ja kapteeni Lauri Korpikoski rajuissa riidoissa

Lauri Korpikoski TPS / Pallomeri.net

TPS:n sisällä on ilmennyt melkoisia erimielisyyksiä, joiden keskiössä on seura ja sen kapteeni Lauri Korpikoski. Asiasta uutisoi Iltalehti.

Iltalehden saamien tietojen mukaan Korpikosken ja TPS:n välinen riita on johtanut siihen, että jo viime kauden aikana kapteenia kohdeltiin todella eriarvoisesti seuran sisällä. Muun muassa viime kauden aikana lonkkavaivoista kärsineen Korpikosken pelaaminen evättiin TPS-johdon puolesta, mikä lopulta käytännössä pakotti hyökkääjän leikkaukseen.

Toivottuaan leikkauksesta mies passitettiin A-juniorien matkaan, vaikka kaikki edellytykset olivat harjoitella myös edustusjoukkueen kanssa.

– Se oli silkkaa kiusantekoa ja nöyryyttämistä, eräs pelaaja kuvaa IL:lle.

Korpikoskea ei kaukalossa pudotuspelien aikana nähty, vaikka IL:n mukaan muut pelaajat olivat sitä toivoneet, sillä olihan kapteeni jo täysin toipunut vammastaan.

– Pyysimme, että Korpikoski saisi pelata, koska tiesimme, että hän olisi auttanut meitä pelillisesti ja psykologisesti. Hän olisi ollut meille ase (Lukkoa vastaan). Ja sitten vastaus, on ettei hän tule edes treeneihin, eräs pelaaja ihmettelee Iltalehdelle.

Korpikoski on yksi sarjan kalleimmista pelaajista, sillä vuonna 2018 kuusivuotisen sopimuksen tehneen hyökkääjän on arveltu tienaavan noin 300 000 euroa kaudesta. Näin ollen sopimuksen mahdollinen purkaminen kävisi TPS:lle todella kalliiksi.

Riitoja on IL:n mukaan kesän aikana käyty läpi jopa juristien voimin, mutta toistaiseksi tilannetta ei ole saatu ratkaistua.

TPS kertoi viime viikolla, että Korpikoski on sairauslomalla syyskuun 12. päivään asti.


Pelaajat:
Joukkueet: