Video: Liigakarsinnan avausosa päättyi todella kyseenlaisesti – vietiinkö KPV:ltä rankkari?

TPS-KPV viheltämättä jäänyt rankkari / Pallomeri.net

TPS:n ja KPV:n välisen karsintataiston ensimmäinen osa huipentui kyseenalaiseen tilanteeseen, jossa KPV:n Joni Mäkelä kaadettiin TPS:n rangaistusalueella.

Liigakarsinnan ensimmäinen osaottelu pelattiin Turun Veritas stadionilla ja liigapaikan kohtalo ratkeaa vasta sunnuntain toisessa ottelussa, sillä avausosa päättyi maalittomaan tasapeliin.

TPS:llä näytti käyneen lisäajalla melkoinen tuuri, sillä neljännellä lisäminuutilla KPV:n Joni Mäkelä murtautui TPS:n rangaistusalueelle ja toppari Aldayr Hernandez veti hänet melko kovin ottein nurin.

Mainos alkaa:

Oman lisämausteensa tilanteeseen toi se, että ottelussa jouduttiin vaihtamaan erotuomaria, kun Atte Jussila ei pystynyt jatkamaan peliä 83. minuutin kohdalla. Tilalle vaihdettu Kalle Mäkinen joutui siis kovaan paikkaan Mäkelän tilanteessa ja teki perin kyseenalaisen ratkaisun jättämällä pilkun viheltämättä.

Sunnuntaina 27.10. pelattavan toisen osaottelun pelipaikka ja tarkka aloitusaika ovat vielä hämärän peitossa. Palloliitto on luvannut tehdä päätöksen perjantaina. Mikäli ottelu pelataan Kokkolassa alkaa peli klo 13, mutta jos Kokkolan olosuhteet eivät läpäise testiä, niin peli siirretään Seinäjoelle ja pelin alkamisajaksi vaihtuu klo 17.

KPV:n Joni Mäkelä kaadetaan rangaistusalueella:


Joukkueet: ,