TPS joutui maksumieheksi – Jonne Virtanen saa jättikorvaukset

Jonne Virtanen

Jonne Virtanen sai viime syksynä yllättäen potkut TPS-miehistöstä. Asia johti rahariitaan, joka on nyt välimieskäsittelyn kautta ratkaistu Virtasen eduksi.

Välimieskäsittelyssä päätettiin, että työsuhteen purkaminen oli TPS:n osalta perusteetonta. Tämä tarkoittaa sitä, että turkulaisseura on velvoitettu korvaamaan Virtaselle 12 kuukauden palkkaa vastaavan summan, eli 98 500 euroa.

Samaisessa käsittelyssä päätettiin lisäksi, että TPS joutuu maksamaan yli 30 000 euroa Virtasen oikeudenkäyntikuluja, sekä myös välimiehen palkkion, joka on 7 000 euroa. Tähän päälle tulevat tietenkin myös seuran omat oikeudenkäyntikulut, joten kaiken kaikkiaan tapauksesta tuli HC TPS Oy:lle todella kallis.

Mainos alkaa:

Välimieskäsittelyn päätöksestä ei voi valittaa.

31-vuotias hyökkääjä oli päätöksestä luonnollisesti mielissään.

– Olo on huojentunut. Jospa tämä päätös puhdistaisi mainettani. Julkisuudessa on ollut aiemmin esillä kummallisia väitteitä tästä asiasta. En tiedä, mistä ne ovat peräisin, Virtanen kommentoi IS:lle.

Tällä hetkellä mies pelaa Tanskassa Herning Blue Foxin riveissä, jonka kanssa hän teki vuodenvaihteessa loppukautta koskevan sopimuksen.

Myös TPS julkaisi välimieskäsittelyn päätöksestä oman lyhyen tiedotteensa, jossa lähinnä kerrotaan yllä mainitut asiat. Lisäksi toimitusjohtaja Santtu Jokinen kertoo heillä (TPS:llä) olleen mielestään asianmukaiset perusteet työsuhteen purkuun.

TPS:n tiedote


Pelaajat: