Ysäriklassikko tekee paluun – TPS ja Jokerit kohtaavat elokuun lopussa

Jokerit-TPS 1995 SM-liiga finaalisarja joukkomylly

Jääkiekon harjoituskauden ehkäpä mielenkiintoisin ottelu tullaan pelaamaan 26. elokuuta, kun TPS ja Jokerit kohtaavat Gatorade Centerissä.

Liiga-joukkueiden on jälleen mahdollista kohdata Jokerit vuosien tauon jälkeen ja tämä mahdollisuus hyödynnetäänkin heti, sillä aikaisemmin Jokereiden kerrottiin osallistuvan Imatralla järjestettävään Bauer Games -turnaukseen, jossa se kohtaa Liigassa pelaavat Jukurit ja Ässät.

Nämä eivät jää kuitenkaan ainoiksi otteluiksi Liiga-joukkueita vastaan, sillä Jokerit tulee kohtaamaan 26. elokuuta TPS:n Turun Gatorade Centerissä. Todellinen #Ysäriklassikko tulee taatusti kiinnostamaan lätkäkansaa ympäri Suomen, vaikkakin kyseessä on harjoitusottelu.

Vielä on auki, että paljonko yleisöä on mahdollista koronarajoitusten vuoksi ottaa, mutta kysyntää varmasti olisi, koska kuusi vuotta sitten pelattu harjoitusottelu joukkueiden välillä keräsi katsomoon yli 5000 ihmistä.

Mainos alkaa

– Johtuen vallitsevasta tilanteesta koronavirukseen liittyen, TPS tekee heinäkuun lopussa yhdessä viranomaisten kanssa tilannearvion ottelutapahtumien toteuttamiseen liittyen.Tähän arvioon sisältyvät erityisesti yleisömääriin liittyvät käytänteet ja määräykset. Tämän selonteon jälkeen TPS tiedottaa välittömästi lisää sallituista yleisömääristä, pääsylippukäytännöistä sekä yleisön turvallisuuteen liittyvistä toimenpiteistä, Jokereiden tiedotteessa todetaan.