Täysin käsittämätöntä touhua – Tapparan maskotti aiheutti TPS-pelaajan loukkaantumisen

TPS Jimi Suomi ja Tapparan maskotti

Liigan puolivälierien avauksessa nähtiin uskomaton tilanne, kun Tapparan maskotti aiheutti TPS-pelaajan loukkaantumisen.

Tappara voitti TPS:n joukkueiden välisessä ensimmäisessä puolivälieräottelussa maalein 4-1 ja oma vaikutuksensa tulokseen lienee silläkin, että vierasjoukkue pelasi yli kaksi erää viidellä puolustajalla.

TPS:n Oliver Lauridsen loukkaantui ensin kamppailutilanteessa ja poistui jalkaansa ontuen koppiin. Hetkeä myöhemmin Jimi Suomen peli päättyi niin ikään, mutta hänen loukkaantumiseensa johtanut tilanne hakee varmasti liigahistoriassa vertaistaan.

Mainos alkaa:

Suomi kuljetti kiekkoa laidan vierellä, kun Tapparan Oiva Keskinen tuli häntä taklaamaan. Samanaikaisesti Tapparan maskotti ilveili pleksin toisella puolella ja hyppäsi pleksiä päin taklaten sitä juuri Suomen kohdalla. Näin pleksi ei joustanut ja Keskisen puhdas taklaus johti maskotin typerän tempun takia Suomen täysin turhaan loukkaantumiseen.

– Sehän on ihan selvä tilanne. Joustokaukalo menettää merkityksensä siinä hetkessä. Se näkyy ihan selvästi. Meidän pelaajamme loukkaantui, se on fakta. Väärin toimittu maskotilta ihan ehdottomasti. En usko, että maskotti halusi mitään pahaa, mutta eihän noin voi tehdä, kommentoi TPS:n päävalmentaja Tommi Miettinen Ilta-Sanomille nähtyään tapauksen nauhalta.

TPS:n Jimi Suomi loukkaantuu, kun Tapparan maskotti antaa vastataklauksen pleksin toiselta puolelta:

Katso myös: Leo Komarov pimahti Lahdessa – hakkasi poikkarilla ja nyrkillä vastustajaa niskaan


Joukkueet: ,