TPS jäi kiinni nolosta kuvamuokkauksesta – näin seura selitti IL:lle tapahtunutta

Lauri Korpikoski TPS / Pallomeri.net

Liiga-seura TPS julkaisi perjantaina tiedotteen, jossa kerrottiin Lauri Korpikosken siirtyvän lainasopimuksella pelaamaan ulkomaille.

TPS:n ja Lauri Korpikosken välinen saaga sai vihdoin päätöksensä, kun turkulaisseura ilmoitti entisen kapteeninsa siirtyvän ulkomaille pelaamaan. Ilmoitusta voi mitään toisaalta hieman erikoisena, sillä alkuviikosta organisaatio kertoi hyökkääjän palaavan sairauslomalta takaisin joukkueen vahvuuteen.

Lainasopimuksesta tiedottaminen olisi voinut mennä paremminkin, sillä tarkkasilmäiset kiekkofanit huomasivat, että artikkelikuvaa oli käsitelty. Alkuperäisessä kuvassa Korpikosken rinnasta löytyi C-kirjain, jota ei kuitenkaan muokkauksen jälkeen enää löytynyt. Jopa hieman nolo muokkaus lähti sosiaalisessa mediassa leviämään siihen tahtiin, että siihen kysyttiin lopulta seuran vastinetta.

Iltalehti tavoitti TPS:n markkinointi- ja viestintäpäällikkö Eero Tuomisen, joka selitti tapahtunutta.

– Meillä on tällä kaudella sen niminen kapteeni kuin Juhani Jasu. On selvä viestinnällinen linjaus, että Juhani Jasun paidassa on C-kirjain. Siinä keissi lyhykäisyydessään, Tuominen kertoo IL:lle.

Tuominen kertoo tehneensä itse päätöksen C-kirjaimen poistamisesta ja kiistää samalla kyseessä olleen kuittailu Korpikosken suuntaan.

– Samaan hengenvetoon totean, ettei tässä ollut tietenkään mitään tarkoitusta pienimmissäkään määrin piikitellä ketään pelaajaa tai nostaa negatiivisessa valossa esiin. Juhani Jasu on tämän kauden joukkueen kapteeni ja ollut sitä viime talvesta asti, Tuominen sanoo Iltalehdelle.


Joukkueet: