Video: Mikä herkkupala – TPS-sentteri antoi maailmanluokan passin Super seriesissä

Ruslan Iskhakov TPS / Pallomeri.net

TPS:n nuori venäläissentteri Ruslan Iskhakov väläytti syöttöarsenaalinsa laajuutta 3v3 Super seriesin ottelussa Kärppiä vastaan.

Uutta 3v3 Super seriesiä pelattiin jälleen torstaina Tampereella ja nyt mukana oli myös Oulun Kärpät, joka kohtasi turnausksen toisessa ottelussaan Turun Palloseuran.

Kärpät johti peliä 1-0, kun TPS sai maalitilinsä auki. Turkulaisten ensimmäisen maalin pääsi iskemään pienestä kulmasta Timur Ibragimov. Hänen viimeistelynsä ei ollut helpoimmasta päästä, mutta toisaalta hän sai maaliin niin upean syötön Ruslan Iskhakovilta, että siitä olisi ollut rikollista laittaa ohi.

Iskhakov kuljetti kiekon Kärppien alueelle, pyörähti pakista irti ja samalla antoi aivan maailmanluokan sokkosyötön takatolpan puolella kytänneelle Ibragimoville.

Mainos alkaa

TPS meni ottelussa 2-1-johtoon, mutta Kärpät käänsi pelin vielä 3-2-voitoksi Libor Sulakin ja Jesse Puljujärven maaleilla.

TPS-sentteri Ruslan Iskhakov antaa häikäisevän tarjoilun:

Katso myös: Video: Selostaja venyi uskomattomasti Ilveksen europelilähetyksessä – yhteys katkesi, selosti liveseurannan kautta


Joukkueet: