Video: TPS-pelaajalta nähtiin kauden koomisin tumpelointi – sähelsi rajaheiton uskomattomalla tavalla

Sonny Hilton TPS / Pallomeri.net

Ykkösen tähänastisen kauden koomisin tunarointi näki päivänvalon, kun TPS:n Sonny Hiltonin rajaheitto meni huikealla tavalla vihkoon.

Ykkösen suosikkien joukkoon lasketun TPS:n kausi on ollut tuskainen ja se sai jatkoa, kun joukkue otti kotonaan tukkaan HJK:n reservijoukkue Klubi 04:ltä maalein 1-0.

Turkulaisten alakanttiin menneen kauden tiivistää oivasti 65. minuutilla takaa-ajoasemassa nähty tilanne, jollaiseen ei odottaisi törmäävänsä Ykkösen tasolla.

Fulhamista Turussa lainalla oleva Sonny Hilton näet suoritti sellaisen rajaheiton, että sellaista ei ole Suomen kentillä taatusti hetkeen nähty. Eikä tavallaan nähty nytkään, sillä virallisesti Hiltonin rajaheitto ei koskaan lähtenyt liikkeelle.

Hilton otti vauhdit, hyppäsi ilmaan, laskeutui tasajalkaa maahan ja kun ilmeisen voimakkaaksi aiotun heiton piti lähteä, lipsahti pallo hänen käsistään. Pallo jäi hämmentävästi pyörimään Hiltonin pään takana samalla, kun hänen kätensä lähtivät tyhjinä saattoon kohti kenttää.

TPS:n Sonny Hilton säheltää rajaheiton aivan uskomattomalla tavalla:

Katso myös: Video: Brittitoimittaja mokasi nolosti – hehkutti kohtaamista olutta kadulla lipittäneen ”Jürgen Kloppin” kanssa


Joukkueet: