Video: Jäätävää töhöilyä – TPS-toppari syötti pallon omaan maaliin

Aldayr Hernandez TPS / Pallomeri.net

TPS-toppari Aldayr Hernandezin lauantaista tuli synkkä, kun hän sai kyseenalaisen kunnian tunaroida pallon omaan maaliin.

Lauantain Veikkausliiga-kierroksella nähtiin palloseurojen kohtaaminen, kun sarjan eliittiin kuuluva KuPS isännöi viime aikoina piristynyttä TPS:ää.

Ottelun ensimmäinen vajaa puolituntinen oli tasaista menoa, kunnes TPS lahjoitti nololla tavalla avaimet kotijoukkueen käteen.

KuPS prässäsi ylhäältä ja tämä sai ilmeisesti toppari Aldayr Hernandezin sukat vipattamaan jalassa, että hän antoi aivan karmivan palautussyötön kohti omaa maalia.

Maalivahti Jere Koposelle tarkoitettu syöttö muuttuikin täydelliseksi sijoitukseksi omaan maaliin. Hernandezin syöttö meni aivan tolpan juureen, eikä maalin keskivaiheille sijoittunut Koponen enää ehtinyt tilannetta pelastamaan, koska Hernandezin syöttö oli paitsi “tarkka” mutta myös varsin voimakas.

KuPS otti 29. minuutilla syntyneen lahjamaalin jälkeen pelin komentoonsa ja tauolle mentiin isäntien 3-1-johdossa. KuPS myös voitti ottelun lopulta samoin lukemin.

TPS:n Aldayr Hernandezin surkea syöttö holahtaa omaan maaliin:


Joukkueet: