TPS julkaisi kovan hankinnan – Kasper Hämäläinen palaa Turkuun

Kasper Hämäläinen

Ykkösessä pelaava TPS räväytti todellisen paukun, kun se ilmoitti tehneensä Kasper Hämäläisen kanssa 2,5 vuoden mittaisen sopimuksen.

Hämäläinen on todellinen profiilihankinta Ykköseen, sillä onhan miehellä tilillään yli 60 ottelua maajoukkueessa. Jo pitkään ulkomailla pelannut Hämäläinen on tehnyt mittavan uran Puolan pääsarjassa. Viime ajat suomalainen on pelannut Tshekin liigassa Jablonecin paidassa.

– Koko Tintin johtama TPS:n projekti on todella mielenkiintoinen. Uskon, että TPS:n nostaminen takaisin huipulle on realismia. Se ei tapahdu päivässä, mutta meillä on olemassa hyvät työkalut. Olen keskustellut Tintin kanssa, niin joukkueen pelaamiseen liittyvistä asioista, kuin itse joukkueestakin. Uskon tuovan mukanani kokemusta, rutiinia ja ammattimaisuutta. Hyökkäävää roolia on tiedossa, Kasper Hämäläinen sanoo tiedotteessa.

Hämäläinen paluu kotimaisemiin on varmasti mieluisa asia jokaiselle TPS:n kannattajalle. Vielä ilahduttavampaa on se, että keskikenttäpelaaja teki kahden ja puolen vuoden sopimuksen seuran kanssa.