TPS – Bremerhaven 27.8.2021 – tässä live stream otteluun!

TPS Växjö live stream chl

TPS ja Bremerhaven kohtaavat, kun CHL:n uusi sesonki pääsee vauhtiin. Onko saksalaisvieraille luvassa kylmää kyytiä? Tässä live stream matsiin!

TPS – Bremerhaven: Live stream CHL

Turun Palloseura nähdään liekeissä perjantaina, kun se saa vieraita Saksasta. Kyseessä on Champions Hockey Leaguen ensimmäisen kierroksen matsi. Koko otteluohjelman löydät CHL:n sivuilta.

TPS eteni viime keväänä finaaleihin asti, ja joukkue on tunnettu siitä, että laatupelaajia riittää. Täksi kaudeksi uusia täsmähankintoja on taas tehty, ja niistä ehkäpä mielenkiintoisimpana nousee esiin NHL:ssä erikoisen siirtoepisodin keskelle aiemmin kesällä joutunut Mikael Hakkarainen.

Mainos alkaa

Perjantain vastus on monelle varmasti hieman vieraampi, sillä joukkue ei missään tapauksessa kuulu Saksan DEL-liigan kestomenestyjiin, tai suurseuroihin. Viime kaudella pelit päättyivät ensimmäisellä pudotuspelikierroksella Wolfsburgin käsittelyssä. Sanomattakin on siis selvää, että ennakkosuosikkina tähän matsiin lähtee turkulaisjoukkue.

TPS ja Bremerhaven eivät ole aiemmin kohdanneet toisiaan. Ottelu käynnistyy perjantaina 27. elokuuta kello 19:00.

Kaikki CHL-matsit näet suorana lähetyksenä – ja vieläpä täysin ilman erillistä maksua!

Sinulla tulee vai olla vähintään euron verran saldoa Unibetin pelitililläsi, minkä jälkeen koko mittava live stream -kattaus aukeaa katsottavaksesi. Mikäli et vielä omista Unibetin pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta!

LIVE STREAM AUKI!