TS: TPK:n futsal-joukkue joutui outoon kolariin – toinen osapuoli pakeni ja sai poliisin koirapartion peräänsä

KaDy-TPK 18.2.2023

TPK:n futsal-liigajoukkue koki kovia lauantaina pelikentällä ja hyvin hämmentäviä hetkiä sen ulkopuolella jouduttuaan outoon kolariin.

Turun Sanomat uutisoi, että miesten futsal-liigassa pelaavan Turun Pallokerhon paluumatka Jyväskylästä Kampuksen Dynamoa vastaan pelatusta liigaottelusta sai lauantai-iltana dramaattisen käänteen Tampereen ja Helsingin välisellä moottoritiellä noin iltakahdeksan aikaan. TPK:ta kuljettanut minibussi joutui Tampereen Ikean lähellä kolariin, jossa olivat osallisena myös pakettiauto ja kolmas pienempi ajoneuvo.

– Pakettiauto vaihtoi kaistaa ja luisui tielle poikittain osin bussimme eteen. Onneksi kuskimme ehti jarruttamaan, eikä törmäys ollut kova. Keli oli surkea lumisateen takia ja tilannenopeus oli siksi normaalia pienempi. Pakettiautosta menivät kuitenkin rekkarikilvet säpäleiksi ja se jäi tielle kolarin jälkeen, TPK:n Iiro Fager kertasi TS:lle.

Törmäyksen jälkeen TPK:n bussi kurvasi pientareelle. Kun pelaajat lähtivät katsastamaan pakettiauton matkustajien tilannetta, he kokivat melkoisen yllätyksen.

– Kun olimme päässeet pakettiauton luo, huomasimme sen olleen tyhjä ja tien varrella kahden jätkän kävelevän meistä poispäin. Pian he hyppäsivät metsään ja lähtivät pakoon, Fager sanoi.

Poliisi saapui paikalle nopeasti ja varttia myöhemmin moottoritien varteen saapui poliisin koirapartio.

– He lähtivät sitten koirien kanssa paikalta paenneen kaksikon perään. Olihan se hämmentävää, että kaverit päätyivät sellaiseen ratkaisuun, että päättivät jättää pakettiauton tielle ja häipyä, Fager ihmetteli.

Kukaan ei saanut kolarissa vammoja ja minibussi kärsi törmäyksessä vain pieniä kolhuja, joten joukkue ajoi sillä takaisin Turkuun. TPK:n paluumatka ei muutenkaan sujunut kovin iloisissa tunnelmissa, sillä joukkue hävisi KaDylle tylysti maalein 12-1. Tappio tarkoitti sitä, että TPK jää playoffien ulkopuolelle.

– Ei se tosiaan ollut mikään riemukas reissu muutenkaan. Ensimmäinen tunti paluumatkasta oli hiljainen, mutta myöhemmin juttua riitti ihan normaalisti, ja jätkät pelasivat korttia takana. Ei se maailma siihen kaadu, että joskus hävitään rumasti. Tärkeintä on, että päästiin kaikki ehjänä kotiin, Fager päätti

Tsekkaa myös: Aivan uskomaton temppu – Shaun Murphy teki todellisen unelmapussituksen Welsh Openissa