Snooker-vihjeet: Maailman huiput taistelevat Tour Championshipissä

snooker-vihjeet UK Championship John Higgins snookerin pelivihjeet snookerin mm-kisat the mastersin snookerin snooker live stream The Masters snooker-vihjeet

Snooker-vihjeet tulevat tiistaina alkavasta Tour Championshipistä, jossa nähdään heti kärkeen kovia kamppailuita. Tässä pelivalinnat avauspäivän otteluihin.

Snooker-vihjeet:

Shaun Murphy – Mark Allen

Tässä otteluparissa kohtaavat kaksi täysin erilaisessa vireessä olevaa pelaajaa. Siinä, missä Shaun Murphy nappasi helmikuussa Welsh Openin voiton, niin Mark Allen on lähtenyt lauluun turnauksista jo heti alkukierroksilla. Allen onkin voittanut tämän vuoden puolella ainoastaan kolme ottelua eikä se voi olla vaikuttamatta itseluottamukseen. Kaksikko kohtasi vajaa kuukausi sitten ja tuolloin Murphy oli vahvempi numeroin 6-2. Murphy onkin oiva valinta lapulle paremman vireensä turvin.

Neil Robertson – Ding Junhui

Mainos alkaa

Kahden todella kovan pelaajan välinen vääntö tuskin ratkeaa murskalukemin kumpaankaan suuntaan, joten luvassa on tiukka ja tasainen vääntö loppuun asti. Molemmat pelaajat pystyvät tekemään pitkiä breikkejä ja tässä pelissä virheet tulevat korostumaan, sillä jokainen ohilyönti voi maksaa erävoiton. Robertson on suosikki, mutta ei australialaisen virekään ole sellaisella tasolla, etteikö Ding Junhui saisi omaa mahdollisuutta napata voittoa. Yli 14,5 freimiä on oiva pelivalinta otteluun!

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!