Video: West Ham -pelaaja hävisi virtuaaliderbyn ja joutuu nöyryytettäväksi – ”Ohjaimeni oli mennyt rikki”

Tottenham-West Ham virtuaaliderby / Pallomeri.net

West Ham -tähti Michail Antonio sai FIFA-derbyssä turpaan Tottenhamin Ryan Sessegnonilta ja joutuu julkisen nöyryytyksen kohteeksi.

Tottenham Hotspurin ja West Ham Unitedin välisen Lontoon derbyn oli tarkoitus olla perjantain Valioliigakierroksen helmi, mutta luonnollisesti peli jäi pelaamatta koronaviruspandemian takia.

West Hamin hyökkääjä Michail Antonio halusi kuitenkin nähdä Lontoon paikallisottelun toteutuvan tavalla tai toisella. Antonio heitti Twitteriin avoimen haasteen virtuaalisesta derbystä.

Mainos alkaa

– En aio missata Lontoon derbyssä pelaamista tänä viikonloppuna… FIFA, kuka haluaa kohdata minut?, Antonio twiittasi.

Vain hetkeä myöhemmin Tottenhamin Ryan Sessegnon otti haasteen vastaan ja kaksikon välille sovittiin FIFA-ottelu juuri perjantai-illalle, jolloin derbyn oli alunperinkin tarkoitus tapahtua.

Koska pelissä ei ollut sarjapisteitä, niin pelaajat keskivät toisen tavan lisätä matsin panoksia. Ottelun häviäjän tulisi kuvata anteeksipyyntö videolle ja tehdä se vastustajan pelipaita yllä.

Virtuaaliderby näkyi suorana striimauspalvelu Twitchissä, mistä seurojen kannattajat pääsivät todistamaan Tottenhamilla pelanneen Sessegnonin 2-0-voiton Antonion West Hamista. Lukemat olisivat voineet olla paljon rumemmat, sillä Antonio onnistui torjumaan kaksi Sessegnonin rangaistuspotkua.

Pelin jälkeen Antonio purki pettymystään Twitterissä eikä suostunut myöntämään Sessegnonin paremmuuttaa suoraan, vaan löysi mielestään kaikenkattavan selityksen tappiolleen.

– Olen erittäin pettynyt. Olin aivan surkea tänään ja pystyn paljon parempaan. Syöttöpeli oli pielessä, laukominen heikkoa enkä osannut taklata. On mielestäni selvää mistä on kyse…ohjameni oli varmasti mennyt rikki, Antonio analysoi.

Antonio ei ole vielä suorittanut rangaistustaan ja Sessegnon ehtikin jo huhuilla hänen peräänsä Twitterissä.

Video alkaa ottelun loppuhetkistä, mutta voit katsoa koko ottelun aloittamalla videon alusta.

Tottenham-West Ham virtuaaliderbyn loppuhetket:

Michail Antonio avautui ottelusta Twitterissä:

Katso myös: Video: Jesse Puljujärvi vastasi vessapaperihaasteeseen Juha Malisen opein – ohjeet tepsivät liiankin hyvin


Joukkueet: ,