Valioliiga-vihjeet: Tottenham – Manchester City | Su 15.8. klo 18:30

Manchester United futisvihjeet valioliiga-vihje vetovihjeet ucl-vihjeet

Tottenham ja Manchester City iskevät yhteen sunnuntain herkkupalassa, ja tästä ottelusta poimimme myös vetovihjeet!

Valioliiga-vihjeet: Tottenham – Manchester City

Eipä ole Tottenhamilla helppo tilanne lähteä kauteen, sillä ilmassa leijuu vahva Harry Kane -siirtosaagan lemu, josta on vaikeaa olla pääsemättä eroon. Tämä sekoittanee myös omalta osaltaan Tottenhamin joukkuetta sisältä päin.

Niin tai näin, Kane on palannut treeneihin, ja mahdollista on, että hänet nähdään illalla jopa Spursin avauksessa.

Cityn materiaali on kuitenkin Kanen läsnäollessakin Tottenhamin vastaavaa huomattavasti edellä – sitä faktaa on vaikea muuksi muuttaa. Pep Guardiolan miehistöllä saattaa olla takana hieman vaikeampi harjoituskausi, mutta eiköhän tänään ole eri ääni kellossa, kun pelataan Valioliigan sarjapisteistä.

Coolbet tarjoaa Cityn voitosta niin mehevää kerrointa, että siihen tartutaan ilomielin kiinni. Jopa Cityn vähintään kahden maalin voiton tarjoama kerroin houkuttelee varsin vahvalla tavalla, mutta kannattanee seurata sitä, onko Kane tositoimissa vai ei.

15.8. klo 18:30
TottenhamMan City
Vihje: Manchester City
Kerroin: 1,75

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!