Video: Ei ole enää totta! Tottenham teki järjettömän ihmenousun Amsterdamissa!

Video: Ei ole enää totta! Tottenham teki järjettömän ihmenousun Amsterdamissa!

Mestarien liiga tarjosi keskiviikkona sellaisen näytelmän, jollaista ei vain ole mahdollista edes käsikirjoittaa. Ei ole vain sanoja.

Ajax lähti välierien toiseen osaotteluun hyvistä asetelmista, sillä se haki Lontoosta 1-0-voiton Tottenhamista. Spursia odottikin Amsterdamissa sellainen huutomyrsky, joka aiheuttaisi heikommassa hirvitystä.

Huuma sai lisää tuulta alle heti ensimmäisten minuuttien jälkeen, kun Ajax-kapteeni Matthijs de Ligt puski isännät 1-0-johtoon. Samalla se tarkoitti sitä, että Tottenham tarvitsisi finaalipaikkaan jo kaksi maalia.

Lisää kylmää vettä satoi lontoolaisten niskaan reilun 30 minuutin pelin jälkeen, kun Hakim Ziyech laukoi upeasti lukemiksi 2-0. Tuo maali oli vahvasti sinetöimässä Ajaxille jo finaalipaikkaa, sillä sen verran suvereenissa vireessä joukkue oli viime viikkoina ollut.

Mestarien liiga tarjosi jälleen uskomatonta draamaa

Spurs aloitti toisen puoliajan täysin uudenlaisella ilmeellä ja se palkittiin, kun Lucas hiljensi fanaattiset Ajax-fanit osumallaan. Mestarien liiga osoitti myös keskiviikkona sen, minkä takia se on yksi maailman suosituimmista turnauksista.

Nimittäin käänteet saivat jatkoa vain hetkeä myöhemmin, kun Lucas osui toistamiseen ja nosti Spursin maalin päähän finaalipaikasta.

Ajax näytti jo kestävän paineet ja painelevan finaaleihin yhteismaalein 3-2. Koko taivas synkkeni kuitenkin lisäajan viidennellä minuutilla, kun Lucas kruunasi iltansa hattutemppuun. Samalla Spurs teki täysin mahdottomasta todellista, kun joukkue nousi toisella jaksolla kolmen maalin turvin finaaliin.

Tottenham kohtaa finaalissa puolestaan tiistaina ihmeen suorittanut Liverpool. Kahden huikean joukkueen kohtaamisesta on luvassa varmasti mieletön näytös, josta käänteitä ei varmasti tule puuttumaan. Mestarien liiga -kausi huipentuu 1. kesäkuuta, kun finaali pelataan Madridin Wanda Metropolitanolla.

Tottenham suoritti ihmenousun

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!

Kuva: Getty Images

Jaa tämä:

Joukkueet:

Aiheeseen liittyvät julkaisut