Tottenham-Brentford näkyy ilmaiseksi – tässä live stream otteluun

Chelsea Hugo Lloris Tottenham - Pallomeri.net

Englannin liigacupissa pelataan välierät tällä viikolla. Ensimmäisessä parissa kohtaavat Tottenham ja Brentford. Tässä live stream otteluun!

Tottenham-Brentford – ilmainen live stream

Englannin liigacupissa on mukana neljä joukkuetta ja ilahduttavasti jäljellä on vielä myös suomalaisväriä, sillä Brentfordin Marcus Forss on ollut isossa osassa joukkueen matkassa. Englannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaava Brentford on pudottanut useamman Valioliiga-joukkueen matkallaan, mutta nyt haaste on aivan uudella tasolla, kun vastaan asettuu Tottenham.

Jose Mourinhon miehistö on pelannut hyvän kauden Valioliigassa, joten joukkue tulee hyvällä itseluottamuksella kamppailuun. Kaiken lisäksi ottelu pelataan Spursin kotikentällä, joka vähentää entisestään yllätyksen todennäköisyyttä.

Brentford voi lähteä kuitenkin täysin ilman paineita, sillä joukkue on jo ylittänyt kaikki odotukset. Nähdäänkö keskiviikkona todellinen jättiyllätys?

Mainos alkaa

Ottelu käynnistyy klo 21:45.

Unibet lähettää kamppailun suorana lähetyksenä ilmaisen live stream -palvelun kautta. Sinulla tarvitsee olla vain aktiivinen pelitili, jossa on vähintään 1€ rahaa. Saat tilin auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!