Tottenham hyväksyi jättitarjouksen – Harry Kane siirtymässä Bayern Müncheniin yli 100 miljoonalla?

Harry Kane Englanti Englannin mestaruuspaita

Tottenham ja Bayern München puuhaavat jättikauppaa, jolla Harry Kane siirtyisi Saksaan 100 miljoonan siirtopotilla.

Verkkolehti The Athletic uutisoi, että Tottenham on hyväksynyt Bayern Münchenin tekemän tarjouksen Harry Kanesta. Kyse ei ole mistään pikkurahoista, sillä The Athleticin mukaan Bayern löi pöytään yli 100 miljoonan euron tarjouksen. Lehden mukaan Tottenham on pitkän vääntämisen jälkeen hyväksynyt jättitarjouksen.

Toimittaja David Ornsteinin mukaan pallo on nyt siirtynyt täysin Kanelle, jonka on nyt tehtävä lopullinen päätös siitä, haluaako hän jatkaa uraansa Englannissa vai Saksassa. Päätös on nyt siis täysin Kanen omissa käsissä.

The Athleticin mukaan Kane on viihtynyt hyvin uuden Tottenham-luotsin Ange Postecogloun alaisuudessa, mikä on osaltaan saanut Kanen pohtimaan seuraan jäämistä.

Bayern on valmis tarjoamaan Kanelle hurjaa 25 miljoonan punnan vuosipalkkaa, mikä tuplaisi hänen nykyisen palkkansa. Kane on ilmaissut jo aiemmin haluavansa tulevaisuuteensa ratkaisun ennen sarjakauden alkua, joten hän tehnee lopullisen päätöksensä ennen sunnuntaina pelattavaa Tottenhamin kauden avausottelua.

Tsekkaa myös: Vastustajat kahville ja mieletön kanuuna ylänurkkaan – Josh Ginnelly iski uskomattoman maalin Carabao Cupissa


Pelaajat:
Joukkueet: ,