Tosi-TV-ohjelma aiheutti hämmentävän nyrkkeilyriidan – tähtipromoottori Eddie Hearn uhkailee oikeustoimilla

Nyrkkeilypromoottori Eddie Hearn tosi-tv / Pallomeri.net

Naisten ammattinyrkeilyn huippuottelu näyttää menneen puihin, kun tosi-tv-ohjelma aiheutti ilmiriidan ottelijoiden promoottorien välille.

Nyrkkeilypromoottorit Eddie Hearn ja Lou DiBella ovat saaneet valtavan riidan aikaiseksi Amanda Serranon ja Katie Taylorin ja  otteluun liittyvistä asioista. Kaikki sai alkunsa, kun Serrano ilmoitti osallistuvansa tosi-tv-ohjelmaan.

Huippuottelu Serranon ja Taylorin välillä oli määrä otella alun perin toukokuussa, mutta koronaviruspandemia siirsi ottelun ensin heinäkuulle ja sittemmin elokuulle. Kesällä alkoi kuitenkin hässäkkä, joka asetti suuren uhan koko ottelulle.

Espanjankielinen tv-kanava Telemundo pyysi Serranoa kesällä tv-ohjelmaan, jonka voittajat saavat 200 000 dollarin palkintopotin. Serrano tarttui tarjoukseen, mikä ei miellyttänyt Taylorin promoottorina toimivaa Hearnia lainkaan.

Mainos alkaa

The Athleticin mukaan Hearn lähetti Serranolle ja DiBellalle kirjeen, jossa hän uhkasi haastavansa kaksikon oikeuteen, jos Serrano osallistuu kyseiseen ohjelmaan eikä ottele elokuussa.

Hearn uhkasi myös Telemundoa oikeustoimilla, minkä vuoksi kanava perui Serranon osallistumisen. Temppu meni pahasti DiBellan ihon alle.

– Hän uhkasi haastaa minut oikeuteen. Onnea! Mistä hän aikoo minut haastaa oikeuteen? Tässä maassa ei ole orjuutta. Hän ei voi pakottaa ketään ottelemaan, vaikka olisikin kuinka vihainen tahansa. Ei ole väliä, kuinka vihainen hän on. Onko oikein pysäyttää tätä tyttöä tienaamasta hieman, kun hän tienasi vaivoin 15 000 dollaria viime vuonna, DiBella tykittää viitaten Telemundon ohjelmaan.

Serrano, Hearn ja DiBella kävivät sunnuntaina kiivasta keskustelua myös Twitterissä. Serrano ei omien sanojensa mukaan ole suostunut ottelemaan elokuussa, vaikka Hearn niin väittääkin. Osapuolten tulisista väleistä johtuen ottelua ei järjestetä ehkä lainkaan.

Hearnin Matchroom Boxing julkisti perjantaina 22. elokuuta järjestettävän tapahtuman otteluparit, mutta Taylorin vastustajaa ei nimetty. Näin ollen näyttää siltä, että Hearn on perunut Serranon ja Taylorin ottelun.

– Hänellä ei ole ollut rohkeutta kertoa meille, että ottelu on peruttu. Luimme siitä sosiaalisesta mediasta. Se olisi ollut suurin ja tasokkain naisten ottelu tähän asti. Pitäisikö historian suurin naisottelu järjestää, jos yksi ei ole voinut harjoitella asianmukaisesti. Pitäisikö sen tapahtua ilman yleisöä erään promoottorin takapihalla, DiBella kiehuu viitaten Matchroom Boxingin päämajaan, eli Hearnin omaan kartanoon, jonka takapihalla elokuussa otellaan.