Vetovihjeet: Torstain supermoniveto tuo taskut täyteen massia?

Vetovihjeet: Torstain supermoniveto tuo taskut täyteen massia?

Torstaina on luvassa erittäin mielenkiintoinen neljästä kiekkokohteesta koostuva Supermoniveto, josta on tarjolla vielä messevästi 50 000 euroa neljä oikein – voittoluokkaan. Kohteet ovat ennakolta tasaisia ja varsin haastavia pelattavia, mutta ei mahdottomia kuitenkaan.

Ensimmäisessä kohteessa Lukko ja Kärpät ottavat mittaa toisistaan. Kohde on ennakolta erittäin tasainen ja ennakkosuosikkikin on aika makuasia. Lukko saa kotiedustaan hieman etua, mutta Kärppien viime aikojen vire on ehkä hieman isäntiä vahvempi. Kärpät on odotetusti kivunnut sarjan piikkipaikalle, eikä joukkueen vireen voi olettaa huononevan. Julius Junttilan maalivire on tuorein ilonaihe ”puolen Suomen joukkueelle”. Lukko on sekin pelannut vahvan alkukauden, mistä suurin kiitos menee ykkösmaalivahti Ryan Zapolskille. ”Zapo” on antanut joukkueelle saumat voittoihin ja kun Ville Vahalahti, Toni Koivisto ja Janne Niskala ovat tehoilleet mukavasti on pisteitä sadellut tasaisesti. Kärpät on kuitenkin kenties kovin mahdollinen mittari. Maalit ovat todennäköisesti tiukassa joten pienet numerot molemmille joukkueille.

Toisessa kohteessa HIFK saa vieraakseen Tapparan. HIFK on ollut alkukauden varsin asiallisessa vireessä. Pitkiä tappioputkia ei ole tullut ja pistetili on karttunut tasaisesti. Maalissa Ville Husso on ollut viime kautta varmempi. Tappara oli ennen maajoukkuetaukoa aivan maagisessa vireessä, mutta viime otteluissa se on hieman takellellut. Lauantaina joukkue toki kaatoi JYP:n, mutta muutoin joukkue on hävinnyt viime ottelunsa. Kristian Kuuselan ja Henrik Haapalan puuttuminen tästä pelistä laskisivat kirvesrintojen osakkeita merkittävästi. Tasainen kamppailu lienee luvassa, johon isännät lähtevät niukkoina ennakkosuosikkeina.

Kolmannessa kohteessa KalPa saa vieraakseen sarjajumbon, HPK:n. KalPa on suorittanut viime ajat vahvasti ja peli on selkeästi alkukautta parempaa. Joukkue luottaa edelleen omaan tyyliinsä pitää kiekkoa lähes loputtomiin ja ansaitsee kyllä hatunnoston. Maalissa Eero Kilpeläinen on ollut illasta toiseen erittäin varma. HPK on ollut alkukauden luvalla sanoen kehno. Joukkueen peli ei ole ottanut toimiakseen ja tähän kun yhdistää epävarmat maalivahdit Jere Myllyniemen ja Kristian Järvisen on ollut tulos aneeminen. Rapakon takaa saapuva Eetu Laurikainen korjannee tätä tilannetta piakkoin, mutta ei välttämättä vielä tässä pelissä. KalPa on suosikki, mutta koska se ei ole suoritusvarmimpia ryhmiä on HPK:kin huomioitava ainakin jollain lailla peleissä.

Viimeinen kohde tulee KHL:n puolelta Jokereiden saadessa vieraakseen Avangard Omskin. Jokerit voitti maanantaina Jugran ja on kauttaaltaan esiintynyt aika tasaisesti ilman pitkiä suvantovaiheita. Maanantain ilonaiheita olivat muun muassa Juhamatti Aaltosen odotetut maalit. Omsk on sekin sarjan kärkipään ryhmiä eikä taatusti päästä Jokereita kovinkaan helpolla. Parhaana päivänä jopa vierasvoitto on tässä pelissä mahdollinen. Jokerit onkin alustavassa pelijakaumassa hieman liikaa luotettu joten rastin vierasvoiton pelin lähtökohdaksi.

SUPERMONIVETO 3

Lukko 1,2,3-Kärpät 2

HIFK 2,4-Tappara 2,4

KalPa 2,4-HPK 1,3 4

Jokerit 1,3-OMSK 2,4

Järjestelmän hinta 9,60 €

Muista tarkistaa myös päivän kuumimmat vetovihjeet poimituista lähteistä!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut