IL: KHL:ssä erikoista salailua – koko Torpedon joukkue on asetettu karanteeniin

torpedpn khl-joukkue - pallomeri.net

Iltalehti kertoo lähteeseensä viitaten, että KHL:ssä on käynnissä erikoinen salailuoperaatio, sillä koko Torpedon joukkue on tällä hetkellä karanteenissa.

Useampi joukkueen jäsen sairasti koronaviruksen kesällä. Kuitenkin, kun paluu harjoituksiin tapahtui, vajaat 10 pelaajaa oli antanut positiivisen testituloksen.

– Sen jälkeen käytännössä koko joukkue asetettiin 14 päivän mittaiseen karanteeniin. Asia ei ole julkinen edes Venäjällä, kertoo lähde Iltalehdelle.

Mainos alkaa:

Erikoisen koko tilanteesta tekee se, että Sotshin KHL-joukkueen samankaltaisesta tilanteesta on kyllä uutisoitu, mutta Torpedon tilanne on siis syystä tai toisesta päätetty salata täysin.

Tällä hetkellä tilanne näyttää jo paremmalta ja joukkueen on tarkoitus palata harjoituksiin piakkoin.

KHL:ssä on peruttu iso määrä harjoitusotteluita sekä -turnauksia, mikä viittaakin IL:n mukaan siihen, että koronasalailua saattaa esiintyä laajemmassakin mittakaavassa.

Kausi käyntiin jo syyskuun alussa?

Sarjakauden alkamisesta on esitetty erilaisia variaatioita ja niistä vahvimmin on ollut esillä skenaario, jossa kausi alkaisi jo 2. syyskuuta. Näin pikainen kauden aloitus kuulostaa melko rohkealta, kun ottaa huomioon Venäjän ikävän koronavirustilanteen.

– Ei sitä koskaan tiedä, voi olla, että alkaakin. Kyseessä on KHL, Iltalehden lähde kommentoi.

KHL:n on tarkoitus julkaista tuorein suunnitelmansa tulevasta kaudesta perjantaina – ja juuri tässä suunnitelmassa kausi mitä ilmeisimmin aiottaisiin aloittaa jo syyskuun alussa.

Lue myös: MTV: KHL:n pakka vielä täysin sekaisin – Jokerit joutumassa evakkoon


Joukkueet: