Video: Artur Tyanulin tehtaili hämmentävän upean osuman Severstalia vastaan

Artur Tyanulin KHL Torpedo - pallomeri.net

Torpedo Nizhni Novgorodin Artur Tyanulin tehtaili maanantai-iltana eittämättä yhden tämän kauden näyttävimmistä osumista kiekkokaukaloissa.

Torpedon ja Severestal Tsherepovetsin ottelu oli ehtinyt jo lähes puoliväliinsä 0-0-tilanteessa, kun aloitus oli Torpedon päässä. Torpedo voitti aloituksen ja puolustaja Yegor Martynov heitti purkukiekon, joka otti erikoisen kimmokkeen pleksistä pompaten keskustaan.

Kiekkoon ehti ensimmäisenä Tyanulin, joka laittoi jalat käymään kovalla tahdilla. Hän ohitti höntyillen vastaan tulleen puolustajan ja päätti suorituksensa upeasti, laukoen kiekon jalkojensa välistä yläpesään.

Mainos alkaa:

Tyanulinin huima suoritus oli lopulta laihansorttinen lohtu, sillä Severstal onnistui nappaamaan voiton matkaansa voittolaukausten jälkeen. Loppulukemat kirjattiin muotoon 2-3.

Artur Tyanulin kynäili fantastisen osuman:

https://twitter.com/KHLreplays/status/1447645411527831557

Mikäli video ei syystä tai toisesta näy, voit katsoa sen Twitterissä.

24-vuotias Tyanulin on ehtinyt käydä haistelemassa Pohjois-Amerikan tuuliakin, mutta viime kauden hän vietti Saksan DEL-liigan Krefeldissä, jossa 32 otteluun syntyi 29 tehopistettä (13+16). Tämän lisäksi miehelle merkittiin viime sesongin osalta pelejä myös VHL-joukkue Lada Togliattin riveissä. Tyanulinin koko uran tilastoihin voit tutustua Eliteprospectsin sivuilla.


Pelaajat:
Joukkueet: