KHL-vihjeet: Torpedo – Magnitogorsk | To 2.12. klo 18:00

CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

Päivän lätkävihjeet poimitaan torstaille KHL:n puolelta, jossa Torpedo Nizhni Novgorod saa vieraakseen Magnitogorskin.

Tsekkaa myös: Nappaa riskitön 10€ lätkäveto!

Torpedo Nizhni Novgorod – Magnitogorsk

Magnitogorsk on ollut yksi tämän KHL-kauden kovimmista jengeistä, vaikka joukkueen sensaatiomaisen pitkä voittoputki nyt onkin tässä kohtaa jo pelkkä muisto vain.

Loistavasti joukkue on toki myös 15 ottelun voittoputkensa jälkeen suorittanut ja se on pysynyt kiinteästi Itäisen konferenssin kärkipaikalla.

Viimeisimmästä ottelusta tuli 6-4-tappio CSKA Moskovalle, mutta kuten tuokin matsi osoitti: maalinteko luistaa. Viimeisimpään kolmeen otteluun Magnitogorsk on takonut varsinaisella peliajalla 13 osumaa.

Näin luulisi tapahtuvan myös Torpedon kaltaista alemman keskikastin jengiä vastaan, joten valintamme onkin Magnitogorskin yli 2,5 maalia. Myös vieraiden voitosta tarjottava yli kahden kerroin houkuttaa.

1.12. klo 18:00
TorpedoMagnitogorsk
Vihje: Magnitogorsk yli 2,5 maalia
Kerroin: 1,69

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!