Video: Toronto suoritti sensaatiomaisen nousun – Columbuksen sulaminen sinetöityi jatkoajalla

toronto maple leafs columbus blue jackets - pallomeri.net

Toronto Maple Leafs ja Columbus Blue Jackets ovat tarjonneet lyhyesti kuvailtuna erikoisen ottelusarjan NHL-pudotuspelien karsintakierroksella.

Vasta eilenhän saimme todistaa, kuinka Toronto muni 3-0-johtonsa ja Columbus voitti ottelun lopulta jatkoajalla lukemin 4-3.

Uskomatonta mutta totta, samaiset joukkueet tarjosivat perjantain ja lauantain välisenä yönä lähes toisinnon tästä – sillä erotuksella toki, että roolit olivat vaihtuneet.

Cam Atkinson vei Sinitakit johtoon avauserässä, ja Vladislav Gavrikov lisäsi johdon kahteen toisessa erässä. Ajassa 54:18 Boone Jenner iski taululle jo 3-0 ja peli näytti olevan selvä.

Mainos alkaa

Mitä vielä.

Päätössummeriin oli matkaa tasan neljä minuuttia, kun William Nylander onnistui – ja vain 50 sekunnin kuluttua tästä John Tavares toi Toronton jo maalin päähän. Lopussa Toronto haki tasoitusta ilman maalivahtia ja Columbus oli pariinkin otteeseen lähellä pistää lopullisen sinetin tyhjään rysään – siinä kuitenkaan onnistumatta.

Ajassa 59:37 helisikin sitten toisessa päässä, kun Zach Hyman painoi matalan laukauksen Columbuksen maaliin ja tasoitti ottelun. Nousu huipentui jatkoajalla, kun Auston Matthews iski 4-3-voittomaalin ylivoimalla Tavaresin komeasta passista.

Ottelusarja on tasan 2-2. Jatkoon etenee kolmella voitolla.

Toronto rymisteli tasoihin 0-3-tilanteesta:

Auston Matthews iski voittomaalin jatkoajalla:

Jos videot eivät näy, voit katsoa ne myös Sportsnetin YouTubessa.


Joukkueet: ,