Video: Toronto teki 6 sekunnissa kaksi maalia – Mitch Marner karkasi suoraan aloituksesta läpiajoon

Toronto

Toronto Maple Leafs ja Carolina Hurricanes järjestivät täysin uskomattoman näytöksen maanantai-illan Prime Time -ottelussa.

Toronton ja Carolinan välinen ottelu sai lentävän startin, kun isännät paukuttivat kolme maalia ensimmäiseen viiteen minuuttiin. Tämän jälkeen oli vierasjoukkueen aika naputella osumia ja niitä syntyikin sitten peräkkäin peräti viisi. Näin ollen päätöserään lähdettiin tilanteessa 3-5.

Kotijoukkue nousi heti päätöserään kärkeen mukaan kamppailuun, kun Auston Matthews nosti joukkonsa maalin päähän. Carolina kuitenkin kuittasi nopeasti, kun Erik Haula iski illan toisellaan lukemiksi 4-6.

Tämän jälkeen nähtiin jotain täysin käsittämätöntä, sillä Toronton viides maali syntyi ajassa 51:01. Vain 53 sekuntia tästä ja lukemat olivat jo tasan, kun Tyson Barrie painoi kiekon sisään. Tästä puolestaan meni ainoastaan kuusi sekuntia, kun peliväline oli jälleen Carolina-maalissa. Tällä kertaa osuma merkittiin Mitch Marnerille, joka karkasi läpiajoon suoraan aloituksesta.

Näin ollen Torontolta nähtiin 59 sekunnissa kolme maalia, mistä kaksi jälkimmäistä syntyi kuuden sekunnin sisään. Marner olikin koko ottelun suurin sankari, sillä taituri iski tehot 2+3, kun Maple Leafs juhli 8-6-voittoa.

Toronto osui kuuden sekunnin sisään kahdesti

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen YouTubesta!


Pelaajat:
Joukkueet: