Toronto teki uskomattoman nousun – kiri päätöserässä kolmen maalin takaa tasoihin ja meni jatkoajalla ohi

Toronto Maple Leafs

Toronto Maple Leafs puski kestomenestyjä Tampa Bay Lightningin kuilun partaalle uskomattomalla kolmannen erän kirillään.

NHL:n ensimmäisen pudotuspelikierroksen ottelusarja Tampa Bay Lightningin ja Toronto Maple Leafsin välillä näytti olevan menossa tasoihin neljännen ottelun toisella erätauolla, kun Lightning johti peliä maalein 4-1.

Kaikki todennäköisyydet olivat voittamaan tottuneen Lightningin puolella, mutta useiden pettymysten marinoima Maple Leafs löysi kolmannessa erässä uuden vaihteen.

Lightningin johtoasema alkoi sulaa kolmannen erän puolivälin tienoilla, kun Maple Leafsin Auston Matthews kavensi pelin. Noin kolmea minuuttia myöhemmin Matthews toi joukkueensa maalin päähän. Kun erää oli pelattu kuutisentoista minuuttia, oli mahdottomalta tuntunut käänne tapahtunut ja peli oli tasan 4-4.

Lightning sinnitteli ja vei pelin jatkoajalle, mutta jatkoajalla otettu kahden minuutin rangaistus koitui heidän kohtalokseen, kun Maple Leafsin Alex Kerfoot painoi kiekon ylivoimalla pussiin ja ratkaisi pelin.

Näin Maple Leafs johtaa ottelusarjaa voitoin 3-1 ja sarja on heille katkolla seuraavassa pelissä.

Toronto Maple Leafs nousi kolmen maalin takaa rinnalle ja ohi:

Katso myös: Mikko Rantanen taituroi upean osuman – kahden maalin ilta ei riittänyt kantamaan Coloradoa voittoon


Joukkueet: