MLS-ottelu päättyi kaaokseen – Toronto FC:n ja NYCFC:n välille puhkesi joukkorähinä

Toronto FC vs NYC FC

Toronto FC:n ja New York City FC:n välinen MLS-ottelu sai tulikivenkatkuisen päätöksen, kun kentällä nähtiin joukkorähinä.

Lauantain MLS-kierroksen ottelu Toronto FC:n ja New York City FC:n välillä päättyi melkoiseen kähinään, kun useita pelaajia molemmista joukkueista oli toistensa kimpussa.

Toronton kapteenin Jonathan Osorion mukaan tilanne olisi saanut alkunsa, kun joku NYCFC:n pelaajista löi päällään Toronton maalivahtia Sean Johnsonia.

Mainos alkaa:

Kähinässä oli ilmeisesti osatekijänä myös joukkueiden välistä vihanpitoa, joka on peräisin maaliskuussa pelatusta edellisestä keskinäisestä ottelusta. Toronton päävalmentaja John Herdman esitti lauantain ottelun jälkeen kovan väitteen NYCFC:n valmentajasta Nick Cushingista. Herdmanin mukaan Cushing olisi lyönyt Toronto FC:n pelaajaa kasvoihin maaliskuisen ottelun puoliajalla.

– 19-vuotias pelaaja sanoi puoliajalla, että hänet ajettiin nurkkaan ja häntä lyötiin kasvoihin, Herdman sanoi The Athleticille.

The Athletic kertoo myös, että pelaajien ottaessa yhteen selvittelivät myös valmentajat välejään. Tämän kertaisen ottelun voitti vierasjoukkue NYCFC lukemin 3-2.

Toronto FC:n ja NYCFC:n välinen ottelu päättyi rähinään:

Katso myös: Erotuomari antoi vastustajalle neljä punaista sekä 15 minuuttia lisäaikaa – oli nostelemassa pokaalia toisen joukkueen nousujuhlissa


Joukkueet: ,