Divariseura uskoo tehneensä maailmanennätyksen – Torns IF on takonut huikean määrän maaleja yli puolesta kentästä

Torns IF

Torns IF uskoo tehneensä maailmanennätyksen, kun edustusjoukkue teki neljännen maalinsa yli puolesta kentästä noin neljään vuoteen.

Ruotsalaisen divariseuran Torns IF:n edustusjoukkue on onnistunut iskemään kasaan hämmästyttävän tilastokummajaisen, joka sai seuran epäilemään, että he ovat tehneet jonkinlaisen maailmanennätyksen.

Tähän päästiin lauantaina, kun joukkueen lainapelaaja Amin Al-Hamawi iski pallon lisäajalla vastustajan verkkoon omalta kenttäpuoliskoltaan. Jos koko jalkapallomaailma otetaan huomioon, niin tällaisia maaleja syntyy silloin tällöin, mutta en ovat ehdottomasti harvinaisuus.

Mistä päästäänkin tarinan hämmentävään osuuteen. Al-Hamawin iskemä maali oli näet seuralle jo neljäs yli puolesta kentästä ammuttu maali noin neljään vuoteen, eli tarkalleen ottaen 1583 päivään.

Jo viime elokuussa syntyneen kolmannen maalin jälkeen seura kyseli Twitterissä, että onkohan heillä käsissään maailmanennätys ja nyt seura sai luonnollisesti lisää vettä myllyynsä.

– Käytämme noin 70–80 prosenttia harjoitusajasta tähän, Tornsin päävalmentaja Richard Ringhov veisteli Aftonbladetille.

Ringhovin mukaan asiaa ei ole kuitenkaan tarkastettu tähän mennessä esimerkiksi Guinnessin ennätyskirjasta.

– Olemme kyllä kysyneet muilta seuroilta, onko vastaavaa tapahtunut. Kukaan ei ole vastannut. Toivon siis, että olemme ainoita, Ringhov totesi.

Torns IF on takonut mielettömät neljä maalia yli puolesta kentästä noin neljään vuoteen:

https://twitter.com/TornsIF1965/status/1556205690703732736

Katso myös: Watfordin Ismaïla Sarr jysäytti huikaisevan osuman puolesta kentästä