Röyhkeää touhua – AS Roma joutui keskeyttämään harjoitukset, koska Torinon valmentaja vakoili pusikossa

Manchester Tuomari torinon valioliiga legnican hjk uefa sopupelivyyhti GAIS fifa uefa valioliiga leeds jalkapalloilija (geneerinen futiskuvitus) pelikiellon palloliitto / Pallomeri.net

AS Roma joutui keskeyttämään sunnuntain valmistavat harjoituksensa, koska Torinon valmentaja äkättiin vakoilemasta niitä.

AS Roma ja Torino iskivät yhteen Serie A:ssa maanantain kierroksella ja ottelua edelsi skandaalinkäryinen tapaus. Italialaislehti Il Messaggeron mukaan AS Roma joutui näet keskeyttämään otteluun valmistavat harjoituksensa sunnuntaina.

Syynä tähän oli kutsumaton vieras. Harjoituskeskuksen turvallisuudesta vastaavat työntekijät nimittäin huomasivat Torinon valmennusryhmään kuuluvan Michele Orecchion vakoilevan AS Roman harjoituksia. Seura kutsui poliisit paikalle ja virkavalta määräsi Orecchion välittömästi poistumaan harjoituskeskuksesta.

Toimintaa selittää se, että pelissä oli kovat panokset, sillä Torinolla oli voitolla mahdollisuus nousta voitolla vain kahden pisteen päähän AS Romasta. Vakoilu ei kuitenkaan tuonut tulosta, sillä AS Roma voitti ottelun maalein 3-2.

Italialaislehti Corriere dello Sportin mukaan Orecchio ei ollut asialla ensimmäistä kertaa, sillä hän vakoili AS Roman harjoituksia myös viime keväänä. Orecchio saapui tuolloin paikan päälle harjoituskeskukseen ja yritti kuvata AS Roman harjoituksia. AS Romaa valmentaneen José Mourinhon valmennusryhmän jäsen sai Orecchion kiinni ja kaksikko ajautui verbaaliseen yhteenottoon.

Tsekkaa myös: “Yllätys, k******t!” – UEFA sulki Legia-fanien katsomonosan, fanit iskivät näyttävästi takaisin


Joukkueet: ,