Torinon päävalmentaja ja urheilujohtaja ottivat kunnolla yhteen hotellin parkkipaikalla – episodi tallentui videolle

Torinon valmentajan ja urheilujohtajan tappelu

Italialaismediaan on levinnyt video, jossa Torinon päävalmentaja Ivan Juric ja urheilujohtaja Davide Vagnati ottavat kunnolla yhteen.

Italiassa on tullut julki tapaus, jossa Serie A:ssa pelaavan Torinon päävalmentaja Ivan Juric ja urheilujohtaja Davide Vagnati ottivat yhteen joukkueen harjoitusleirillä Itävallassa.

Italialaismediat saivat käsiinsä somessa levinneen videon episodista. Videolla Juric ja Vagnati rähjäävät toisilleen joukkueen hotellin parkkipaikalla. Kaksikko huutaa toisilleen ja otteet menevät myös fyysisemmiksi videon vanhetessa. Samalla kolmas henkilö yrittää tulla väliin. Mediatietojen mukaan kyseessä on joukkueenjohtaja Marco Pellegri.

– Minä olen ainoa, joka puolustaa sinua siltä paskapäältä! Vagnati huusi Juricille viitaten italialaismedioiden mukaan seuran puheenjohtaja Urbano Cairoon.

Juricin kerrotaan olleen pettynyt, kun joukkuetta ei saatu vahvistettua ja tästä urheilujohtaja oli ottanut nokkiinsa.

– Sinä vain valmennat joukkuetta, jonka minä annan sinulle, ymmärrätkö? Olen saanut tarpeeksi sinusta, sinun täytyy osoittaa kunnioitusta Vagnati sanoi myös riidan tuoksinassa.

Videon tultua julki on alettu spekuloida, että videon kuvannut henkilö olisi yksi Torinon pelaajista, sillä video kieltämättä vaikuttaisi olleen kuvattu pelaajien hotellista käsin.

Torinon päävalmentaja Ivan Juric ja urheilujohtaja Davide Vagnati ottavat yhteen hotellin parkkipaikalla:

Katso myös: HJK:n Atomu Tanaka osallistui “Kai Havertz -haasteeseen” ja teki komean tempun harjoituksissa


Joukkueet: