Video: Ässien Topias Haapanen teki jäätävän läpiajomaalin – “Mä oon tehnyt sen kaksi kertaa ennen Kucherovia, että…”

Topias Haapanen Ässät / Pallomeri.net

Ässien Topias Haapanen teki kerrassaan jäätävän läpiajomaalin ja lausui sen päälle maalistaan aivan poskettomat kommentit tv- haastattelussa. 

Ässät voitti TPS:n elintärkeässä ottelussa maalein 4-1 ja kotijoukkueen sankariksi nousi neloskentän laituri Topias Haapanen kahdella maalillaan.

Haapasen ensimmäinen maali, joka jäi myös voittomaaliksi, oli häikäisevä peliälyn väläys ja taidonnäyte. Haapanen karkasi läpiajoon Tommi Taimen loistavasta avauksesta ja teki harhautuksen, joka on opittu tuntemaan “Kucherov-harhautuksena” Tampa Bayn supertähden Nikita Kucherovin mukaan.

Haapanen siis lähestyi TPS-maalia ja esitti harhauttavansa, mutta päästikin kiekon lipumaan eteenpäin ja maalivahdin längistä sisään. Ottelun jälkeen Haapanen löi tv-haastattelussa kovaa tekstiä tiskiin jäätävästä kikastaan.

– B-junnuissa kehittelin sen, A-junnuissa käytin sitä kahdesti rankkarikisoissa ja Se toimi. Tiesin, että se saattaa jopa vähän yllättää, niin uskalsin kokeilla sitä, Haapanen valotti.

– Eli onko se niin päin, että Nikita Kucherov on oppinut tämän sinulta? Niinkö se meni?, kysyi haastattelua tehnyt Telian selostaja Sebastian Waheeb.

– Olen tehnyt sen kaksi kertaa ennen Kucherovia, että…se on tieto, latasi Haapanen leveä hymy kasvoillaan.

Topias Haapasen huikea maali ja vielä huikeammat kommentit:

Tsekkaa myös: Kiekko-Espoo nappasi hurjan vahvistuksen – Teemu Ramstedt siirtyy loppukaudeksi Suomi-sarjaan


Pelaajat:
Joukkueet: