TOP16-listaus: NHL rankkasi parhaat ykkösvaraukset vuodesta 1980 lähtien

Mario Lemieux ykkösvaraukset nhl - pallomeri.net

NHL.com on laittanut liigan parhaat ykkösvaraukset paremmuusjärjestykseen. Kärjestä löytyy vähemmän yllättäen Mario Lemieux.

Super-Mariota seuraavat sijat ovatkin sitten niitä, mitkä aiheuttavat kiekkofanien keskuudessa varmasti enemmänkin keskustelua, tai jopa väittelyä.

Kakkosena nimittäin on Sidney Crosby, kolmantena Alexander Ovechkin ja neljännelle sijalle NHL.comin arvottamana ylsi Connor McDavid, joka olisi monen papereissa saattanut jopa pujahtaa yllä mainitun kaksikon – tai edes toisen heistä – edelle, vaikka hän onkin vielä verrattain poikanen.

Tämänkaltaisten listausten ”kiistakapula” tuntuu olevan myös Patrick Kane, joka tällä kertaa löytyy sijalta 5. Vuodenvaihteessa hän ei mahtunut NBC:n ”vuosikymmenen parhaat”-listauksessa edes TOP-10:een. Tuolloin sijaa 15 toki perusteltiin myös kentän ulkopuolisten tapahtumien vaikutuksella.

Mainos alkaa

Ensimmäinen ja ainoa NHL.comin tuoreelle listalle mahtunut eurooppalainen on sijalta 10 löytyvä ruotsalaislegenda Mats Sundin. Alla koko TOP16-ranking.

Lue myös: TSN julkisti draft-rankingin: Anton Lundell 12. sijalla – ykkösvaraus jo lähes varma

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Mario Lemieux 🤝 Sidney Crosby. How would you rank these former No. 1 #NHLDraft picks?

Henkilön NHL (@nhl) jakama julkaisu

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen NHL:n Instagramissa.