Kuva: Skeittilegenda Tony Hawk loukkaantui karusti – sormet vääntyivät luonnottomaan asentoon

Tony Hawk / Pallomeri.net

Skeittilegenda Tony Hawk julkaisi somessa karmivat kuvat vammastaan, jonka hän sai kaaduttuaan oltuaan skeittaamassa tyhjässä uima-altaassa.

52-vuotias skeittilegenda Tony Hawk  oli viikonloppuna skeittaamassa vanhimman poikansa Rileyn ja ystävänsä Chrisin kanssa tyhjässä altaassa. Allas oli pieni, eikä Hawk omien sanojensa mukana suhtautunut sessioon tarpeeksi suurella vakavuudella. Hän ei esimerkiksi ottanut kaikkia normaaleja suojuksia mukaansa.

– Se oli hauskaa, kunnes löysin itseni altaan pohjalta sormet taipuneena uusiin suuntiin, Hawk kertasi Instagram-tilillään.

Kaatumisen jälkeen Hawk kiidätettiin sairaalaan, jotta sijoiltaan menneet sormet saataisiin takaisin paikoilleen. Ensin sairaanhoitaja tarkasti sormet ja totesi niiden näyttävän tummilta.

Mainos alkaa

Hoitajan havainto nopeutti Hawkin hoitamista ja hänet siirrettiin huoneeseen, jonne tuotiin röntgenlaite. Tumma väri sormissa tarkoitti sitä, ettei veri kierrä niihin normaalilla tavalla.

– Jotta luuni saatiin takaisin paikoilleen ja lukittuun asentoon. Sormeni ovat edelleen arat, jäykät ja turvonneet, mutta enimmäkseen toimivat, Hawk kertoi.

Puolen tunnin päästä sormet olivat jälleen omilla paikoillaan ja normaalimman väriset.

Hawk julkaisi somessa myös röntgenkuvat sormistaan. Kaatumiset ja loukkaantumiset kuuluvat lajin luonteeseen, mutta tämä tapaus kolahti.

– Olen surullinen, koska pelästytin poikani ja ystäväni. Kadun sitä, että olin ylimielinen ja varomaton. Olen kiitollinen, sillä loukkaantuminen olisi voinut olla paljon pahempi, Hawk vuodatti.

Hänen mukaansa loukkaantuminen näin varttuneella iällä tuntuu erityisen pahalta. Hän kuitenkin paljasti myös samalla, että hän aikoo silti jatkaa yhä skeittaamista.

Katso kuvat Tony Hawkin vammasta selaamalla hänen Instagram-päivitystään:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tony Hawk (@tonyhawk) on

Tony Hawk julkaisi myöhemmin myös röntgenkuvat vammastaan:

Katso myös: Video: Hurja tyrmäys UFC:ssä – tuomarin piti heittää Tyson Nam pois vastustajan kimpusta