Koominen kommellus seniorien MM-välierässä – Tony Drago kaatui tuolillaan kesken vastustajan lyöntivuoron

Tony Drago

Snookerin seniorien MM-turnauksen välieräottelussa nähtiin erikoisempi keskeytys, kun Tony Drago kaatui tuolillaan.

Snooker seniorien MM-kisoissa pelattiin lauantaina välierät, joista finaaliin selvisivät Ivan Figueiredo ja Ken Doherty. Figueiredo kohtasi välierässä Tony Dragon, joka oli voimaton Figueiredon edessä tämän painellessa finaaliin erin 4-1.

Ottelun tiimellyksessä nähtiin myös hieman erikoisempi keskeytys. Figueiredo oli juuri lyömässä, kun takaa kuului iso pamahdus. Ääni kuului siitä, että Drago onnistui jotenkin koheltamaan ja lensi tuolinsa kanssa lattialle kyljelleen. Figueiredo kävi auttamassa kilpakumppaninsa ylös, minkä jälkeen ottelua päästiin jatkamaan normaaliin tapaan.

Mainos alkaa:

Vaikka välieräpelin tapauksessa olikin paljon komiikkaa, niin Dragolla on muutoin ollut elämässään vakavia aikoja. Kun Drago voitti puolivälieräottelunsa, antoi hän pelin jälkeen erittäin arvokkaan puheenvuoron.

Drago näet kertoi karua tekstiä siitä, miten syvällä hän oli käynyt, mutta noussut nyt siihen pisteeseen, että selvisi neljän parhaan joukkoon senioreiden MM-kisoissa.

– Jos olisit sanonut ennen turnausta minulle, että olet välierissä, niin olisin luultavasti käskenyt sinun mennä paikkaan, mihin aurinko ei paista, Drago aloitti.

Tämän jälkeen tuli pysäyttävä lause, sillä Drago kertoi olleensa todella kuilun partaalla vain muutamia kuukausia aiemmin.

– Minua ei haittaa sanoa sitä televisiossa, koska se on totta. Puhuin Nealin kanssa (Founds) muutama kuukausi sitten. En halunnut elää. Halusin tehdä itsemurhan ongelmieni vuoksi, joten olla täällä…, Drago kertoi liikuttuneena.

Välieräottelu keskeytyy hetkeksi koomisen kommelluksen vuoksi, kun Tony Drago kaatuu tuolillaan:

Katso myös: Vapaaottelijalta täysin överi sisääntulo – tyrmättiin 14 sekunnissa