Video: Tonny Vilhena kruunasi Krasnodarin synkän illan upealla omalla maalilla

Video: Tonny Vilhena kruunasi Krasnodarin synkän illan upealla omalla maalilla

Basel löylytti Krasnodaria Eurooppa-liigassa maalein 5-0. Krasnodarin illan synkkyyden tiivisti oma maali, jonka Tonny Vilhena teki hienolla viimeistelyllä.

Torstaina ei ollut kauniisti sanottuna aivan Krasnodarin ilta, kun joukkue lähti Baselista kotimatkalle niskassaan selvä 5-0-tappio Eurooppa-liigan avauksesta.

Krasnodarin alakerta tuntui olevan täysin tuuliajolla heti alusta lähtien ja perin synkäksi äityneen illan alkutahdit lyötiin jo 9. minuutilla, kun Basel teki avausmaalin Krasnodarin pakin järkyttävästä harhasyötöstä.

Ottelu meni puoliajalle Baselin 2-0-johdossa ja löylyä tuli lisää heti tauon jälkeen. Krasnodarin iltapuhteen voi tiivistää 4-0-maaliin, joka syntyi 55. minuutilla. Baselin pelaaja vei pallon aivan päätyrajan tuntumaan ja haki epätoivoista keskitystä maalille. Puolustusta auttamaan tullut keskikenttäpelaaja Tonny Vilhena yritti ilmeisesti purkaa keskityksen päätyrajasta ulos, mutta oli hieman myöhässä ja joutui kurottamaan palloon.

Vilhena osui kyllä palloon ja tuli vetäisseeksi aika lailla parhaan mahdollisen volleyn, mitä hänen asemastaan oli mahdollista ampua, mutta purun sijasta Vilhenan volley johti hienosti viimeisteltyyn omaan maaliin.

Euooppa-liigaa suorana lähetyksenä pääset seuraamaan C Moren välityksellä!

Tonny Vilhena painaa komean oman maalin volleysta:

Katso myös: Painajainen se ei ota päättyäkseen – Loris Karius mokasi jälleen karmealla tavalla

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut