Toni Kohonen päätti upean uransa – palasi lukkariksi yhden syötön ajaksi ja löi viimeisellä vuorollaan juoksun

Toni Kohonen Imatran Pallo-Veikot

Pesäpallon todellinen elävä legenda Toni Kohonen päätti huikean uransa, kun Imatran Pallo-Veikkojen kausi Superpesiksessä päättyi.

Toni Kohosen mieletön 29 vuoden ura pesäpallon pääsarjassa päättyi tänään, kun Imatran Pallo-Veikkojen kausi Superpesiksessä päättyi. Kohosen uran viimeiseksi otteluksi jäi kotiottelu hallitsevaa mestaria Manse PP:tä vastaan. Manse voitti ottelun 2–0.

Pesäpallon elävä legenda viihdytti yleisöä, kun hän palasi, tosin hieman vastahakoisesti, lukkarin tontille. Kohonen antoi yhden syötön ja palasi joukkuetovereidensa vastustuksesta huolimatta takaisin kentän puolelle.

Kohonen sai kuitenkin uralleen mukavan päätöksen, kun hän viimeisen lyöntivuoronsa toisella lyönnillä onnistui tempaisemaan juoksun. Arvo oli toki enää vain symbolinen, sillä taululla oli jo kaksi paloa ja Manse oli kaukana karkumatkalla.

46-vuotias Kohonen on Kiteen Pallon kasvatti, joka aloitti pääsarjauransa toukokuussa 1993. Hän voitti urallaan kymmenen Suomen mestaruutta. Kohonen kutsuttiin tiistaina itseoikeutetusti pesäpallon kunniagalleriaan.

Toni Kohonen palasi yhden syötön ajaksi lukkarin tontille uransa viimeisessä pelissä:

Kohonen päätti uransa tyylikkäästi lyömällä juoksun viimeisessä lyöntivuorossaan:

Kohosen tuoreet kommentit heti pelin päätyttyä:

Katso myös: Ylivertainen suoritus! LeBron Jamesin poika esitteli mielettömän donkin


Pelaajat: