Video: Toni Kohonen teki häikäisevän polton – nappasi pallon paljaaseen käteen ja heitti toiselle puolelle kenttää

Toni Kohonen

Kouvolan Pallolyöjät eteni Superpesiksen finaaleihin sunnuntaina, kun se kaatoi toistamiseen hallitsevan mestarin Joensuun Mailan.

JoMa lähti suosikkina välieriin, mutta hallitseva mestari sai heti kylmää vettä niskaansa, kun se hävisi ensimmäisen välierän kotikentällään. Paras kolmesta -systeemillä pelattu välieräsarja olikin katkolla jo sunnuntaina, kun joukkueet siirtyivät Kouvolaan.

Kouvola vei kotiyleisön edessä ensimmäisen jakson nimiinsä 3-1, joten Joensuun Maila oli pahasti selkä seinää vasten. Ottelusarja sai arvoisensa huipennuksen, kun toisen jakson viimeiseen vuoropariin lähdettiin Kouvolan 3-0-johdossa. JoMan oli pakko tehdä neljä juoksua tai finaalipaikka jäisi haaveeksi.

Mainos alkaa

Kotijoukkue sai kuitenkin armottoman hurmoksen päälle ja kaikki sai alkunsa, kun kolmospesällä pelaava Toni Kohonen nappasi pallon ilmasta kiinni paljaalla kädellä ja teki huikealla tavalla palon 2. pesältä.

Tämän jälkeen Kouvolan pelaajat nappasivat käytännössä kaiken kiinni, joten JoMa oli täysin vailla mahdollisuuksia. Näin ollen Kouvolan Pallolyöjät eteni Superpesiksen finaaliin.

Toni Kohonen esitteli jäätävän suorituksen

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!

Vimpeli ja Sotkamo tarjosivat hurjan trillerin

Toisessa välierässä Sotkamo pääsi kokeilemaan välieräsarjan katkaisua. Vimpelin Veto kuitenkin taisteli avausjakson nimiinsä ja nosti osakkeitaan. Sotkamon Jymy tuli tauon jälkeen hurjalla temmolla ja karkasi murskaavaan 9-1-johtoon. Vimpeli tehtaili kuitenkin yhden kauden nousuista, kun se nappasi 11-9-jaksovoiton ja tasoitti ottelusarjan.

Finaalipaikan ratkaiseva ottelu on ohjelmassa tiistaina, kun joukkueet kohtaavat Sotkamossa klo 16:00.


Pelaajat:
Joukkueet: