Mestiksessä taottiin kipakka tappelu – SaPKon Tommi Pynnönen ja KOOVEE:n Jeremi Wehmas pelikieltoon

Tommi Pynnönen (SaPKo) vs Jeremi Wehmas (KOOVEE)

Mestis-ottelussa SapKon ja KOOVEE:n välillä nähtiin harvinaisen raju tappelu, kun Tommi Pynnönen ja Jeremi Wehmas ottivat erää.

SaPKo voitti KOOVEE:n perjantain Mestis-kierroksella, mutta ottelun tapahtumista tuli jälkipyykkiä, kun Mestiksen kurinpito-osasto ilmoitti, että SaPKon Tommi Pynnönen ja KOOVEE:n Jeremi Wehmas on asetettu pelikieltoon. Kaksikolle tuomittiin yhden ottelun pelikielto perjantain pelissä sattuneen tappelun johdosta.

Kentällä sattui ennen kahakkaa kyseenalainen taklaus ja kun taklauksen jälkisetvinnästä syntyi hässäkkä, lähti sen seurauksena käyntiin myös taklaustilanteen osattomien Pynnösen ja Wehmaksen välillä. Pynnönen meni mukaan laidan viereen syntyneeseen ruuhkaan, Wehmas tuli hänen perässään paikalle, otti takaapäin painiotteen Pynnösestä ja heitti tämän jäähän.

Wehmaksen heitto puolestaan suivaannutti Pynnösen ja tappelu oli valmis. Tällä kertaa kyseessä ei ollut mikään kesyhkö pystypaini, jollaisia tappelut yleensä ovat, vaan pelaajien välillä käytiin rehti mutta kipakka erä, jossa molemmat saivat useita iskuja perille asti.

Tämän takia Mestiksen kurinpito päättikin lätkäistä pelirangaistuksen päälle vielä pelikiellon.

– Pelaajat ajautuvat vihellyksen molemminpuoliseen pitkittyneeseen yhteenottoon, jossa he lyövät useita kertoja paljailla nyrkeillä toisiaan ennen linjatuomareiden väliintuloa ja yhteenoton loppumista. Kyse on rikkeestä, josta tulee tuomita ottelurangaistus, kurinpitopäätöksessä perustellaan.

KOOVEE:n Jeremi Wehmas haastaa SaPKon Tommi Pynnösen tanssiin ja molemmille tuomittiin sekä ulosajo että pelikielto:

Katso myös: Oilers-pakki Markus Niemeläinen sai maksimisakot – pamautti Kristian Vesalaista poikittaisella naamaan


Joukkueet: ,