Video: KTP:n Tomi Kaminen tappiopelin pressissä: ”Aika monta asiaa on pilalla ja pelkkää p***aa tilalla”

Tomi Kaminen KTP-Basket / Pallomeri.net

Helsinki Seagulls voitti KTP-Basketin kotonaan dramaattisesti yhdellä pisteellä. KTP:n päävalmentaja Tomi Kaminen esiintyi lehdistötilaisuudessa myrtyneenä.

Helsinki Seagulls onnistui huikealla loppukirillään ottamaan kotivoiton KTP-Basketista niukimmalla mahdollisella marginaalilla pistein 76-75. Ratkaisevan korin upotti Seagullsin Tuukka Kotti, kun kellossa oli jäljellä enää 7,1 sekuntia.

Ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa KTP-Basketin päävalmentaja Tomi Kamisen mielipaha huokui kauas.

Mainos alkaa

– Mulla on ihan järjettömän p***a fiilis, Kaminen aloitti.

Kun lehdistötilaisuuden vetäjä kysyi syytä, polkaisi Kaminen pöytään tyhjentävän lainauksen DJ Ibusalin kulttikappaleesta ”Pilalla.”

– Aika monta asiaa on pilalla ja pelkkää p***aa tilalla, Kaminen totesi.

Hän lisäsi kuitenkin vielä olleensa tyytyväinen joukkueensa esitykseen, joten syy Kamisen ärtymykselle lienee olleen, ainakin KTP:n oman otteluraportin mukaan, tuomariston toiminta.

– Kotkan koutsi ei maininnut heitä sanallakaan, mutta aivan selvästi Kaminen sydämistyi episodista neljännen erän lopussa. Ottelun oikeudenjakajista Karolina Andersson vihelsi lokkipelaajalle virheen, mikä olisi vienyt vierailijan vapaaheittoviivalle. Kuolleessa kulmassa tapahtumiin nähden ollut päätuomari Ari Malkamäki mitätöi kuitenkin kollegansa tuomion ja ratkaisi tilanteen kiistapallolla. Seagulls sai siitä sivurajan ja päätti hyökkäyksensä koriin, raportissa kerrotaan.

Tähän viittaa myös toimittaja Kasperi Kunnaksen twiitti, jossa hän kertoo Kamisen saaneen teknisen virheen muutama minuutti ottelun päättymisen jälkeen, kun hän oli vielä palkintojenjaon jälkeenkin antanut palautetta tuomaristolle.

Tomi Kaminen polkaisee tyhjentävän analyysin tappiopelin pressissä:

Katso myös: Columbuksen Sonny Milano tekaisi mielenvikaisen upean voittomaalin


Joukkueet: