Tomas Zaborsky loukkaantui karmivasti Slovakian liigassa – joutui tappeluun ja löi päänsä rajusti jäähän

Tomas Zaborsky Poprad

Slovakian liigassa nähtiin pelottava tilanne, kun Popradin Tomas Zaborsky löi päähänsä jäähän ja jouduttiin viemään paareilla pois jäältä.

Slovakian liigan perjantain kierroksella pelatussa Slovan Bratislavan ja HK Popradin välisessä ottelussa todistettiin kammottavaa tilannetta, kun Popradin Tomas Zaborsky jäi makaamaan liikkumattomana jäälle.

Muutamaa minuuttia ennen ottelun loppua kentällä puhkesi välienselvittely usean pelaajan välillä. Slovanin Alex Vyhonsky ja Popradin Ben Betker pudottivat ensin hanskat ja toinen pari muodostui Zaborskyn ja Slovanin Samuel Petrasin välille.

Petras pudotti Zaborskyn, niin että tämän pää tärähti kovalla voimalla jäähän. Zaborsky jäi makaamaan liikkumattomana ja hänet jouduttiin viemään paareilla pois kaukalosta.

Slovakialaislehti Novy Cas kertoo, että Zaborsky kävi ottelun jälkeen sairaalassa kuvauksissa. Hänen kerrotaan kärsivän selkäongelmista ja kokeneen aivotärähdyksen, eikä hän muistanut Popradin joukkueesta saatujen tietojen mukaan mitään ottelun tapahtumista.

Slovan Bratislava voitti itse ottelun murskalukemin 7–2.

Popradin Tomas Zaborsky loukkaantuu pahasti, kun hän lyö päänsä voimalla jäähän:

Katso myös: AHL:ssä nähtiin älytön nyrkkihippa – iskuja vaihdeltiin ihan solkenaan


Pelaajat:
Joukkueet: