Täysin älytön pelastus – Puolan Tomas Fucik teki todellisen ryöstökauhaisun

Tomas Fucik Puola MM-kisojen

Puolan maalivahti Tomas Fucik teki kerrassaan häkellyttävän räpylätorjunnan MM-kisojen ottelussa Ranskaa vastaan.

Puola hävisi tiistai-iltana Ranskalle MM-kisojen B-lohkon ottelussa maalein 4-2. Tappiota voi pitää erittäin kirvelevänä, sillä jaossa oli sarjapaikkataistelun kannalta erittäin merkittävät pisteet. Ottelu näytti karkaavan Puolan käsistä jo varhain, kun Ranska johti peliä jo 4-0.

Oli hyvin lähellä, ettei Ranska olisi lyönyt aivan vihoviimeistä naulaa arkkuun jo toisessa erässä, sillä Stephane Da Costalle avautui aivan huikea maalintekopaikka. Monena muuna iltana Da Costa olisi tuuletellut kainaloitaan maalintekijänä, mutta tällä kertaa Puolan veskarilla Tomas Fucikilla oli muita aatoksia.

Mainos alkaa:

Fucik näytti olevan jo täysin ulkona tilanteesta, mutta pystyi kuin ihmeen kaupalla vaihtamaan kulkusuuntaa ja kauhaisi Da Costan laukauksen räpyläänsä aivan uskomattomalla tavalla. Fucik ryöväsi jo aivan varmalta näyttäneen maalin. Tämä osoittautui ottelun käännekohdaksi.

Puola sai Fucikin venytyksen jälkeen lisävirtaa. Joukkue iski kahdesti ennen erätaukoa ja tuli vielä peliin mukaan, mutta kolmannessa erässä Puola ei vain saanut enää enempää tehoja irti koneestaan, joten Ranska vei pisteet.

Puolan Tomas Fucik venyttää aivan uskomattoman torjunnan:

Katso myös: Itävalta teki MM-kisahistorian älyttömimmän nousun Kanadaa vastaan


Joukkueet: