Video: Tom Wilson riehui ja sikaili – repi Rangers-tähden hiuksista pää edellä jäähän, sai naurettavan tuomion

Tom Wilson Washington Capitals / Pallomeri.net

Washington Capitalsin likaisista otteistaan tunnettu hyökkääjä Tom Wilson jatkoi temppujaan ja kolhi New York Rangersin hyökkääjiä.

Washington Capitalsin Tom Wilson on jälleen kurinpitotoimien kohteena maanantain ja tiistain välisen yön New York Rangers -ottelun tapahtumien johdosta.

Kaikki alkoi toisessa erässä, kun maalinedustilanteen päätteeksi Wilson painoi Rangersin Pavel Buchnevichin niskasta jäähän ja antoi hänelle niskan seutuville myös nyrkiniskun.

Mainos alkaa

Tästä käynnistyi härdelli, jonka tuoksinassa Wilson sai kimppuunsa Rangersin Artemi Panarinin, joka menetti hässäkässä kypäränsä. Tässä Wilson haistoi tilaisuuden. Hän tarrasi kiinni Panarinin hiuksista ja teki todella törkeän sekä alhaisen tempun, eli riuhtaisi Panarinia hiuksista ja löi tämän pää edellä jäähän ennen kuin jatkoi höykytystään.

Panarin ei pelannut ottelussa rähinän jälkeen ja ensimmäiset tiedot Rangersin suunnalta kertovat, että hänen kautensa on ohi. Wilson sai tilanteesta ottelussa 2+2+10 minuutin rangaistuksen ja NHL tiedotti tiistaina Suomen aikaa, että Wilson saa Buchnevichiin kohdistuvasta väkivallanteostaan 5000 dollarin sakkorangaistuksen.

Hämmentävää päätöksessä on ennen muuta se, että paljon vaarallisempi ja törkeämpi rike, jolla Wilson murjoi Panarinia, jäi kokonaan rankaisematta.

Tom Wilson riehuu ja tekee törkeyksiä Rangersin hyökkääjille:

Tässä toinen kuvakulma tilanteesta, jossa Wilson riepottelee Panarinia:

Katso myös: Video: Tapparan hylätty maali puhuttaa – Liigan erotuomaripomo IS:lle: ”Mielestäni tämä oli hyvä maali”


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,