PGA Championshipissä koomista menoa – Tom Kim upposi mutaan

Tom Kim PGA Championship - pallomeri.net

Tom Kim koki varmasti elämänsä yllätyksen kauden toisen Major-kisan, PGA Championshipin avauskierroksella.

Kim oli pelaamassa 6. väylää, kun hänen lyöntinsä suuntautui niin sanotusti pöpelikköön. Mies meni pallonsa perään, mutta pitkän heinän keskellä hän yllättäen upposikin mutaan.

Seurasi koomiset – ja eteläkorealaispelurin kannalta varmasti piinalliset – sekunnit, kun hän yritti tarpoa tietään jälleen kuivalle maalle.

Lopulta mies onnistui pääsemään takaisin turvalliselle nurmelle, mutta jalat ja osa ylävartaloa olivat täysin mudan peitossa.

Kim vaihtoi vaatetta ja yritti saada itseään kuivaksi ennen kuin hän jatkoi peliä. Kyseiseltä väylältä Kim merkkautti bogien, mutta erikoinen välikohtaus ei liiemmin peliä haitannut, sillä seuraavalle neljälle väylälle mies kirjasi par-tuloksen.

Avauskierroksen tulos painui kuitenkin lopulta kolme lyöntiä plussan puolelle, ja tällä tuloksella hän jakaa avauspäivän jälkeen 63. sijaa.

Kisaa tuloksella -5 johtaa yhdysvaltalainen Eric Cole, jolta tosin jäi avauskierrosta pelaamatta vielä neljä väylää. Jo avauskierroksen kokonaan suorittaneista kärjessä on Bryson DeChambeau, joka käytti ensimmäisenä päivänä 66 lyöntiä (-4).

Kisan tuloslistan löydät PGA Championshipin sivuilta.

Tom Kim joutui erikoisen episodin keskelle PGA Championshipissä:

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen Sportsnetin Twitterissä.