Video: Tom Brady upotti uskomattoman lyönnin – laittoi huutelijat hiljaiseksi

tom brady golf - pallomeri.net

NFL-pelinrakentajat Tom Brady ja Peyton Manning löivät hynttyyt yhteen Phil Mickelsonin ja Tiger Woodsin kanssa hyväntekeväisyysgolfin merkeissä.

Brady pelasi sunnuntaina Floridassa järjestetyssä tapahtumassa Mickelsonin parina ja Manning puolestaan sain pelikaverikseen Woodsin.

Tom Bradyn peli oli alkuväylillä sakannut pahemman kerran ja hän saikin ilkkumista osakseen. Esimerkiksi moninkertainen major-voittaja Brooks Koepka sanoi Twitterissä lahjoittavansa 100 000 euroa hyväntekeväisyyteen, mikäli Brady onnistuu tekemään edes par-tuloksen ensimmäisen yhdeksän väylän aikana.

Myös tv-lähetystä kommentoinut, innokkaana golfarinakin tunnettu NBA-legenda Charles Barkley löi omaa vettään myllyyn ilkkumalla NFL-legendaa. Brady oli kuitenkin itse luottavainen omiin kykyihinsä.

Mainos alkaa

– Kyllä tämä tästä lähtee, älä huoli. Tämä ei ole vielä ohi, Brady huikkasi takaisin Barkleylle ja asettui tämän jälkeen valmistautumaan lyöntiinsä seiskaväylällä, noin sadan metrin päässä lipusta.

Mitä teki Brady? No hän lähetti pallon matkaan ja upotti sen komean spinnin saattelemana kuppiin.

– Pidä suusi kiinni, Chuck, Brady tyytyi kuittaamaan lyöntinsä jälkeen Barkleylle.

Voiton kisasta veivät lopulta Woods ja Manning. Tapahtumalla kerättiin yhteensä 20 miljoonaa dollaria koronaviruksen vastaiseen työhön.

Tom Brady upotti huikean lyönnin:

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen Twitterissä.