Video: Tampa Bay vei Super Bowlin – Tom Brady kirjoitti jälleen uskomatonta historiaa

Tom Brady Super Bowl Tampa Bay Buccaneers Kansas City Chiefs - pallomeri.net

Legendaarinen pelinrakentaja Tom Brady nappasi jälleen yhden Super Bowlin nimiinsä, kun hänen edustamansa Tampa Bay Buccaneers kaatoi Kansas City Chiefsin.

Buccaneersin voittolukemat kirjattiin 31–9 (7–3, 14–3, 10–3, 0–0) ja Brady jätti ottelun aikana toisen supertähden, Chiefsin pelinrakentaja Patrick Mahomesin täysin varjoonsa. Mahomesin pimentämisestä piti huolen myös erinomaisesti pelannut Tampa Bayn puolustus.

Super Bowlin voitto oli Bradylle jo seitsemäs. Samaan määrään ei ole yltänyt yksikään toinen pelaaja. Bradyn suorituksen kovuutta alleviivaa se fakta, että edes yksikään toinen joukkue ei ole onnistunut voittamaan seitsemää Super Bowlia.

Brady pakittiin myös ottelun MVP:nä, ja valinta oli hänelle jo uran viides. Kuten arvata saattaa, myös tämä on lukema, johon kukaan ei ole aiemmin yltänyt.

Brady allekirjoitti ennen tätä kautta kaksivuotisen sopimuksen Tampa Bayn kanssa, ja ottelun jälkeisessä haastattelussa legenda lupasikin, että lisää on vielä tulossa.

Ottelu pelattiin Tampassa, ja Buccaneers sai samalla kunnian olla ensimmäinen joukkue, joka pelasi Super Bowlin kotikentällään. Samalla joukkueesta tuli luonnollisesti myös ensimmäinen Super Bowlin kotikentällään voittanut joukkue.

Tom Brady dominoi Super Bowlia:

Matsin higlights-pätkän kokonaisuudessaan voit katsoa NFL:n YouTubessa.


Pelaajat:
Joukkueet: ,