Video: Fani antoi historiallisen pallon takaisin – kiitollinen Tom Brady palkitsi miehen Bitcoinilla

fani antoi tom brady pallon takaisin - pallomeri.net

Pelinrakentaja Tom Brady tehtaili sunnuntaina jälleen yhden ennätyksen, mutta ennätyksen tuonut pallo oli päätyä ”vääriin käsiin”.

Tamba Bay Buccaneersia edustava Brady syötti sunnuntaina Chicago Bearsia vastaan pelatussa ottelussa uransa 600. touchdownin. Kyseiseen lukemaan ei ole yltänyt kukaan NFL:ssä.

Syötön vastaanottanut laitahyökkääjä Mike Evans ei kuitenkaan välittömästi tajunnut, että kyseessä oli historiallinen touchdown, joten hän ojensi pallon päätykatsomossa olleelle fanille, Byron Kennedylle.

Buccaneersin työntekijä nähtiin kuitenkin hetken kuluttua neuvottelemassa Kennedyn kanssa siitä, voisivatko he saada pallon takaisin. Lopulta Kennedy myös suostui tähän – ja se saattoi olla kallis virhe.

Toimittaja Darren Rovell nimittäin arvioi pallon vähintään 500 000 dollarin arvoiseksi, mikäli Kennedy olisi lähtenyt myymään sitä esimerkiksi huutokaupassa.

Aivan tyhjin käsin mies ei kuitenkaan jäänyt: Buccaneers lahjoitti hänelle hyvitykseksi kaksi nimikirjoituksella koristeltua Bradyn pelipaitaa, Bradyn käyttämän pelikypärän ja myös Evansin nimmaroidun paidan sekä pelikengät. Hän saa lisäksi kaksi kausikorttia sekä tälle että ensi kaudelle ja tuhannen dollarin arvoisen lahjakortin Buccaneersin fanikauppaan.

Kaiken muun hyvän lisäksi Brady itse halusi kantaa kortensa kekoon ja päätti luovuttaa miehelle yhden Bitcoinin, jonka arvo tätä artikkelia kirjoittaessa on noin 53 000 euroa.

Buccaneersin työntekijä kävi neuvottelut ja Tom Brady sai pallon takaisin:

https://twitter.com/NFL_DovKleiman/status/1452382463930642435

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen Twitterissä.


Pelaajat: